Spel Ludanimo'

Product ID
DJ08420
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Beschikbaar
Nu besteld, morgen in huis
€ 24,99

+€5.95 verzendkosten Bestellingen vanaf €50 Gratis verzending

  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Voor 11 uur besteld, morgen in huis
Beschrijving

Neem de felgekleurde diertjes en ga ermee op stap, speel verstoppertje of klim zo hoog mogelijk op een zelfgebouwde toren. Dit kan allemaal met de stapelblokken van Ludanimo.

Ludanimo is een spel van Djeco met veel mogelijkheden. Je kan alle blokken achter elkaar plaatsen voor een lang en moeilijk parcours waarop de diertjes moeten springen. Hoe ze moeten springen vertellen de dobbelstenen die zowel kleur als diersoort aangeven. Je kan de dieren ook (laten) verstoppen onder de blokken en ze trachten terug te vinden of je kan de blokken stapelen waarbij je de diertjes erin of erop plaatst. Wie de toren laat vallen verliest het spel. De blokken hebben drie verschillende vormen: driehoek, vierkant en cirkel, drie verschillende kleuren en verschillende groottes.

Met dit spel leer je niet alleen de dieren en kleuren kennen, maar ook geometrische figuren. Je leert ook spelen met een dobbelsteen en je leert winnen of verliezen. Je kan de spelregels gemakkelijk aanpassen aan je niveau en je mag de diertjes meenemen in bad! Een spel met dus ongelooflijk veel mogelijkheden!

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!