Verhalendobbelstenen 'Sport'

Verhalen dobbelstenen 'Sport'

Verhalen dobbelstenen 'Sport'

€ 4,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RSC15ML1
 • Betaal achteraf
 • 100 dagen gratis retourneren
 • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
 • Nu besteld, maandag in huis

Rory’s Story Cubes zijn verhalendobbelstenen waarrond je zelf verhalen verzint. Dit is geen competitief spel dat je alleen of met meerdere spelers speelt.

Op de dobbelstenen staan afbeeldingen rond het thema ‘Sport’. Deze afbeeldingen nodigen je uit om een spannend, leuk of grappig sportverhaal te vertellen.

Je gooit de dobbelstenen, neemt de dobbelsteen die je het meest aanspreekt en begint een verhaal met bvb ‘Er was eens...’ Probeer nu de 3 dobbelstenen aan elkaar te vertellen.

Je kan niets fout doen! Als je met meer personen bent kan je samen een verhaal verzinnen door bvb ieder een blokje te laten nemen waarbij hij dit in het verhaal probeert in te passen. Je kan de afbeeldingen meerdere keren terug gebruiken in het verhaal. Je kan uiteraard alle dobbelstenen van de andere thema’s mengen. Naarmate je de verhalendobbelstenen leert gebruiken wordt je creatiever en wordt je fantasie meer geprikkeld. Ook een aanrader voor kinderen en grote mensen die minder vlot zijn in spreken of schrijven. Spelenderwijs zullen zij beide vaardigheden ontwikkelen!

Rory’s Story verhalen dobbelstenen bevorderen de creativiteit en geeft inzichten om probleemoplossend te denken.

Details
Merk Asmodee
Leeftijd 6 jaar
Materiaal Kunststof
Misschien ook interessant?
 1. Time's Up Party
  Time's Up Party
  € 25,99
 2. Jungle Speed Asmodee
  Jungle Speed Asmodee
  € 22,99
 3. Dobble
  Dobble
  € 15,99