Kinderspel Ludanimo van Djeco.

Spel Ludanimo'

Spel Ludanimo'

€ 24,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
DJ08420
 • Betaal achteraf
 • 100 dagen gratis retourneren
 • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
 • Nu besteld, woensdag in huis

Neem de felgekleurde diertjes en ga ermee op stap, speel verstoppertje of klim zo hoog mogelijk op een zelfgebouwde toren. Dit kan allemaal met de stapelblokken van Ludanimo.

Ludanimo is een spel van Djeco met veel mogelijkheden. Je kan alle blokken achter elkaar plaatsen voor een lang en moeilijk parcours waarop de diertjes moeten springen. Hoe ze moeten springen vertellen de dobbelstenen die zowel kleur als diersoort aangeven. Je kan de dieren ook (laten) verstoppen onder de blokken en ze trachten terug te vinden of je kan de blokken stapelen waarbij je de diertjes erin of erop plaatst. Wie de toren laat vallen verliest het spel. De blokken hebben drie verschillende vormen: driehoek, vierkant en cirkel, drie verschillende kleuren en verschillende groottes.

Met dit spel leer je niet alleen de dieren en kleuren kennen, maar ook geometrische figuren. Je leert ook spelen met een dobbelsteen en je leert winnen of verliezen. Je kan de spelregels gemakkelijk aanpassen aan je niveau en je mag de diertjes meenemen in bad! Een spel met dus ongelooflijk veel mogelijkheden!

Details
Merk Djeco
Leeftijd 3 jaar
Materiaal Karton en kunststof
Misschien ook interessant?
 1. Kaartspel 'Batawaf' van Djeco
  Kaartspel 'Batawaf'
  € 7,90
 2. Behendigheidsspel 'Totem Zen' van Djeco
  Spel 'Totem Zen' van Djeco
  € 24,99
 3. Houten trekfiguur: olifant 'Indy' van Djeco
  Houten trekfiguur: olifant 'Indy'
  € 23,99
 4. Goocheldoos 'Magicam' van Djeco
  Goocheldoos 'Magicam'
  € 39,99
 5. Kaartspel 'Oudordodo' van Djeco
  Kaartspel 'Oudordodo'
  € 7,99