Star Realms

Product ID
WWG-001
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Niet op voorraad
€ 11,95

+€6 verzendkosten Bestellingen vanaf €40 Gratis verzending


  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Voor 11 uur besteld, morgen in huis
Beschrijving

Star Realms is een ‘deckbuilding’ kaartspel van de uitgever ‘White Wizard Games. Het spel is gemakkelijk te leren, maar het kost tijd om het te beheersen. Dat maakt het elke keer leuker. Bij Star Realms moet je geen overwininningspunten halen, maar de andere speler dood krijgen door zijn punten op 0 te krijgen.

Het spel speelt zich af tussen de sterren in de ruimte.  Dit sterrenstelsel wordt in evenwicht gehouden door vier facties: de Blob, de Machine Cult, de Star Empire en de Trade Federation.

Het enige doel is je tegenstander tot moes herleiden. Hiervoor stel je een dodelijk deck samen met scouts die je van geld voorzien en vipers die schade kunnen toebrengen aan je tegenstander.

Tijdens het spel kan je je kaarten opwaarderen door er betere te kopen op de markt. Hierdoor wordt het spel spannender want je scheoen en basissen krijgen nu extra eigenschappen.

De eenvoudige spelregels, de korte speelduur (je speelt dus zoveel spelletjes als je wilt waardoor je steeds weer revanche kan nemen), de mooie illustraties, het weinige opzet- en afruimwerk en de lage prijs maken van dit spel een echte topper!

Je speelt dit spel met 2 spelers vanaf 12 jaar en een spelletje duurt ongeveer 20 minuten.

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!