wishbone re-bike

Re-Bike Wishbone: showroommodel met derde wiel

Re-Bike Wishbone: showroommodel met derde wiel

€ 219,85
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WB4116

Je bent amper 1 jaar oud en je wilt de wereld ontdekken? Gaat het allemaal niet snel genoeg? Met deze loop driewieler en/of loopfiets, de Wishbone Re-bike met grote wielen kan je je ontdekkerstalenten verder uitbouwen. Als je nog echt klein bent (1 jaar ongeveer) en je evenwicht nog wat wankel is gebruik je de drie wielen, dan ben je zeker van de stabiliteit, maar je kan even snel rondrijden.

Het zadel kan zeer laag gezet worden (23 cm) zodat je met beide voetjes goed aan de grond kan en je alles onder controle houdt. Heb je voldoende evenwicht, dan maak je van deze geweldige Wishbone een loopfiets met 2 wielen. En als je nog groter wordt dan kan je zelfs het kader omkeren zodat het zadel (tot 50 cm!) en het stuur hoger komen. Zo kan je er dus enkele jaren plezier aan beleven.

De Re-bike heeft een bijzonder mooi design dat je echt hip kan maken door het aanbrengen van bijhorende stickers. En wat deze Re-bike helemaal geweldig maakt is dat deze volledig ecologisch verantwoord is. Deze loopfiets is voor 70% gemaakt van gerecycleerd tapijt! De overige 30% is ook ecologisch verantwoord geproduceerd.

Je krijgt het derde wiel erbij, alsook het paarse zadelhoesje en het frame is voorzien van Paisleystickers. Helemaal gepimpt, dus!

Details
Merk Wishbone
Leeftijd 1 jaar
Materiaal Gerecycleerde kunststof
Misschien ook interessant?
  1. Wishbone Stickers Woody
    Wishbone Stickers Woody
    € 19,90
  2. Wishbone naamplaat
    Wishbone naamplaatje
    € 9,90