Nutcase straathelm 'Onyx'

Nutcase straathelm Onyx Small

Nutcase straathelm Onyx Small

€ 89,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
NTG4-1827 S
  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, maandag in huis

Deze Nutcase straathelm 'Onyx' S is niet alleen een mooie, maar is ook een zeer veilige helm.

Deze helm is uitgerust met het 'MIPS' systeem, deze beschermt niet enkel je schedel, maar vermindert het 'schudden' of 'rondklotsen' van de hersenen. MIPS staat voor Multi-Directional Impact Protection System. Helmen uitgerust met MIPS hebben een extra laag binnenin die licht meedraait met je hoofd op het moment dat je fietshelm de grond raakt. De buitenschaal van de helm vangt de grote klap op en MIPS zorgt ervoor dat je hoofd een beetje meebeweegt binnenin de helm. Zo voorkom je ook hersenschade.

Deze helm is volledig zwart. Stoer en deglijk.

Zet deze stevige en leuke helm op je hoofd, neem je fiets of step en rijd dan maar naar hartelust rond.

Je kan de helm met een draairing aan je hoofdomtrek aanpassen. Zo heb je een optimale pasvorm en draagcomfort.

En om het allemaal nog kindvriendelijker te maken heeft Nutcase gezorgd voor een revolutionaire, gemakkelijk te openen en te sluiten magnetische sluiting aan de kin en een zachte hoes tegen het schuren. De buitenschaal is gemaakt van een duurzaam ABS, de binnenkant is bekleed met een schokabsorberende EPS schuim. De helm heeft een CE label en beantwoordt aan de EN 1078 veiligheidsnorm voor fietsers, skateboarders en rollerskaters.

Deze helm is geschikt voor een hoofdomtrek van 52 tot 56 cm. Om de hoofdomtrek te meten meet je een centimeter boven de wenkbrauwen rondom rond het hoofd.

Details
Merk Nutcase
Leeftijd NVT
Materiaal ABS en EPS
Misschien ook interessant?