Loopfietsen

Bewegen is gezond! Bewegen wordt alleen maar leuker met één van deze loopfietsen. Bij Kiki vinden we een evenwicht tussen mooie, degelijke, veilige en leuke loopfietsen. Zo is de loopfiets voor iedereen volledig naar wens. Denk maar aan de wishbone re-bike, die is veilig, kan tegen een stootje en is helemaal te tunen zoals jij wil! Om helemaal goed op tocht te kunnen gaan hebben we ook leuke fietsbellen en kinderhelmen. Bij het kopen van loopfietsjes is het van groot belang een loopfiets op maat te kopen. Eentje die te groot of te klein is zal snel weinig gebruikt worden. Onze meeste loopfietsen zijn daarom zo ontworpen dat ze echt kunnen meegroeien. Handig!

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
 1. Mini Micro Deluxe Magic Aqua LED
  € 119,95
 2. Nutcase straathelm 'Blue Steel' S
  € 99,90
 3. Nutcase straathelm 'Watermelon' S
  € 89,90
 4. Nutcase straathelm 'Wild Child' S
  € 89,90
 5. Nutcase straathelm 'Watermelon' XS
  € 89,90
 6. Coconut peuterhelm rood
  € 34,95
 7. Rieten fietsmandje
  € 21,95
 8. Mini Micro Deluxe 3 in 1 Ice Blue
  € 129,95
 9. Loopfiets Trybike Steel vintage rood
  € 104,95
 10. Trybike Trike kit vintage
  € 39,95
 11. Houten loopwagen van Janod
  € 139,95
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Loopfietsen

Welke soort loopfietsen zijn er?

Loopfietsen zijn fietsen zonder pedalen. Je loopt met je fiets waardoor je al lopend en rijdend je evenwicht leert bewaren. Na een tijdje lukt het om je voetjes even van de grond te houden. Het is belangrijk dat je goed met je voeten op de grond kan.

Loopfietsjes heb je met 2 wielen (vespa loopfiets bijvoorbeeld), 3 en 4 wielen (bijvoorbeeld houten bakfiets). Sommige zijn ombouwbaar van 2 naar 3 wielen, zoals de wishbone re-bike

Je hebt degelijke fietsjes in gerecycleerde kunststof, hout  en aluminium.

Welke loopfietsen zijn geschikt voor:

Een kind van 1 jaar?

Voor een kind van 1 jaar heb je een stabiele loopfiets nodig. Een fietsje of wagentje op 3 of 4 wielen. Je kindje leert al zittend op de loopfiets zich zelf voortbewegen door zich met de beentjes af te duwen. 

Kinderen vanaf 2 jaar?

Een kind van 2 jaar kan al proberen om op een loopfietsje te rijden met 2 wielen. Let er wel op dat je kleine spruit goed met z'n voetjes aan de grond kan en dat hij er klaar voor is. Hij moet zich veilig voelen op z'n fiets. Lukt dit nog niet, gebruik dan liever nog een fietsje op 3 of 4 wielen. 
Als je kindje vlot rijdt met een tweewielige loopfiets en af en toe zijn voeten een tijdje van de grond kan houden, dan is de overgang naar een echte fiets met pedalen snel gebeurd!