Maak de Kolonisten van Catan nog gezelliger en nog spannender met deze uitbreiding voor Steden en Ridders. Nu kan je ook zonder problemen "/> Kolonisten van Catan: Steden en Ridders: uitbreidingsset 5/6

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.

Kolonisten van Catan: Steden en Ridders: uitbreidingsset 5/6

Product ID
999-KOL06B
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Beschikbaar
Nu besteld, morgen in huis
€ 20,99

+€5.95 verzendkosten Bestellingen vanaf €50 Gratis verzending

  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Voor 11 uur besteld, morgen in huis
Beschrijving

Maak de Kolonisten van Catan nog gezelliger en nog spannender met deze uitbreiding voor Steden en Ridders. Nu kan je ook zonder problemen met 5 of zelfs 6 personen spelen. Het handelen van grondstoffen wordt zo nog interessanter, het veroveren van de langste handelsroute of grootste riddermacht een stuk moeilijker. En voor een strategische plek voor je dorpen en steden zul je goed moeten spelen... In de doos zitten 2 stadsuitbouwtableaus met 15 markeerfiches, 2 sets speelstukken in bruin en groen (elk 6 ridders, 6 helmen, 3 stadsmuren en 3 metropolen), 18 kaarten met handelswaren, 2 kaarten met overwinningspunten en de spelregels. Opgelet! deze uitbreiding is enkel te gebruiken als je volgende dozen al bezit: 'De kolonisten van Catan', de uitbreiding voor 5/6 spelers van 'De kolonisten van Catan' en de uitbreiding: De kolonisten van Catan: 'Steden en Ridders'.

 

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!