Knutselen

De beste knutselspullen online kopen?

Knutselspullen online kopen

Bij Kiki vind je de leukste stickers, stiften, knutseldozen, stempeltjes en nog zo veel meer! Wil je knutselspullen, zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen? Dan kan je kiezen uit bijna 300 leuke spulletjes!

Omdat we bij Kiki vinden dat creatief bezig zijn zo belangrijk is, willen we je enkel de beste knustelspulletjes aanbieden. Zo maak je van elk knutselwerkje een prachtig kunstwerk. Zo blijf je gemotiveerd en ga je alleen maar meer creatief bezig zijn! Wil je alle vrijheid en heb je inspiratie genoeg om leuke dingen te maken? Dan zijn onze stiften, stempeltjes, waskrijtjes... ideale knutselspullen voor jou. Heb je soms weinig inspiratie? Ga dan zeker naar onze knutseldozen kijken!

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 370

per pagina
 1. 2 huisjes in papier-maché
  € 2,00
 2. Origami papier 'Liberty'
  € 5,99
 3. Doeboek 'Pretparadijs'
  € 5,99
 4. Masker papier-maché poes
  € 1,90
 5. Masker papier-maché_kroon
  € 1,90
 6. Masker papier-maché vogel
  € 1,90
 7. Djeco knutseldoos 'Color stop'
  € 15,99
 8. Aquabeads beginners meeneemkoffer
  € 21,99
 9. Aquabeads mega parelbox
  € 31,99
 10. Aquabeads luxe meeneemtas
  € 41,99
 11. Kronen DIY van Djeco
  € 9,99
 12. Mozaïek eenhoorn
  € 18,99
 13. rendier in papier-maché
  € 3,99
 14. Zelfbouw robot Tibo van Buki
  € 39,95
 15. Kraskaarten 'Vijver' van Djeco
  € 6,99
 16. Tatoeages 'helden' van Djeco
  € 4,50
 17. 4 potjes plasticine 'Sweet'
  € 8,99
 18. Babystempels 'Savanne' van Djeco
  € 12,50
 19. Babystempels 'Boerderij' van Djeco
  € 12,50
 20. Multi-activiteiten scratch kunst
  € 21,99
 21. 6 pop-upkaarten maken
  € 7,99
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 370

per pagina
Knutselen

KnutselspullenWelke knutselspullen moet ik nu kopen?

Welke knutselspullen je nodig hebt hangt natuurlijk af van je leeftijd. De jongsten laat je beter niet met een schaar aan het knutselen gaan, zij kunnen misschien beter enthousiast aan het stempelen gaan met onze stempeltjes voor kinderen. Ben je al wat ouder? Dan kan je al beginnen schilderen of met wascokrijtjes aan de slag. Dan hangt het er weer vanaf hoeveel ideeën je zelf hebt. Soms wat inspiratie nodig? Dan zijn knusteldozen iets voor jouw. Die zijn zo gemaakt dat je alles hebt om een knutselwerkje te maken en ze zijn zo ontworpen dat het resultaat steeds leuk is. Heb je nog wat meer vrij inspiratie nodig? Dan is het boek "Happy kids" misschien iets leuks. Maar, ken je de crayon rocks al? Dat zijn wascokrijtjes in de vorm van steentjes. Dat werkt geweldig leuk en is fantastisch voor de fijne motoriek. Bovendien zijn ze van natuurlijke materialen en laten ze geen vuil na op de handen, dus ook niet op de zetel nadien!

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind met welke knutselspullen aan de slag?

Een kind van 1,5 jaar zal gauw merken dat een potlood kleur afgeeft of  een vloeibare kleurstof vlekken (inkt, spaghettisaus,...) kan maken. Vanaf dat moment kan hij iets creëren hetzij niet altijd even graag gewild door de ouders! Vanaf ongeveer 2 jaar zal je kleine spruit in staat zijn om een dik potlood of wascokrijtje vast te nemen en met wat geluk produceert hij lijnen op een blad. Ook de vingertjes in vingerverf doppen en dan op een blad ‘mikken’ zal hem verwonderen. Als hij zijn creatie dan een ‘hond’ noemt dan is dat in zijn ogen een hond en heeft hij kunst gemaakt. Voor deze leeftijd hebben we peutervriendelijke wasco’s, vingerverf en stempeltjes, de geschikte knutselspullen dus.

Vanaf je kindje naar school gaat krijgt hij een groot aanbod aan technieken zoals scheuren, knippen, tekenen, schilderen plakken, weven,... Je zal versteld staan hoe snel zijn vaardigheden ontwikkelen! Vanaf deze leeftijd (3 jaar ongeveer) wordt het aanbod knutselmaterialen in onze winkel veel groter. Zo bieden we een groot aantal knutseldozen en -pakketjes aan van Djeco, stempels van Aladine en kleurmaterialen van Bruynzeel. Djeco heeft dozen met verschillende technieken voor alle leeftijden.

Ik sta in de klas, welke knutselspullen kan ik best online kopen?

Voor een kleuterklas kan je best techniek per techniek aanpakken. Niet teveel tegelijk. Vingerverf is ideaal voor de kleinsten. Zij leren op deze manier te schilderen en voelen de verf letterlijk met hun vingertjes. Heel bevorderlijk voor de motoriek en oog-handcoördinatie. Je kan ook afdrukken maken met de voeten. Verder leren de kleuters scheuren, knippen plakken. Hiervoor kan je de origamipapiertjes gebruiken en de scharen. Kleuren in de kleuterschool kan met dikke kleurpotloden en niet giftige wasco’s. Oudere kinderen kunnen al werken met knutselspulletjes zoals plakkaatverf, fijnere kleurpotloden en oliepastels. En voor de rest zijn veel wegwerpmaterialen (doosje, eierdozen, blikjes, kurken, enz.) leuk om mee te knutselen.

Zijn alle knutselspulletjes voor kinderen veilig? 

Voor kinderen onder de 3 jaar mag je zeker geen giftige materialen gebruiken of gered dat kleine onderdelen bevat en zeker geen scherpe zaken. Zij steken immers nog veel in het mondje. Een metalen schaar is pas geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De knutselspullen van Speelgoed Kiki die voor jonge kinderen bedoeld zijn zijn niet giftig en de verf, inkt en wasco’s zijn goed afwasbaar.

Enkele knutselideeën:

 Paaseieren versieren met Décopatch papiertjes. Je kan ook andere figuurtjes versieren. Zowel de papiertjes, de décopatch lijm en de figuurtjes uit papier maché kan je in onze webshop vinden:

Knutselen met "Foam Clay", een bijzondere ervaring:

 Zelf kaarten maken met Djeco knutseldozen, niet zo moeilijk en altijd een geweldig mooi resultaat!