Kinderhorloge met roze bandje

Product ID
Horloge Roze
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Niet op voorraad
€ 50,90

Gratis verzending


  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, maandag in huis
Beschrijving

Vanaf nu hebben klokken en horloges geen geheimen meer voor jou! Met dit leuke kinderhorloge van Madame Irma leer je snel hoe het kloklezen werkt.

De kleine wijzer duidt een kleur aan. Als die op een ander kleurtje komt dan weet je dat er een lange tijd (een uur) voorbij is. De grote wijzer wijst naar een dier, deze gaat sneller vooruit. Als deze naar het volgende diertje wijst zijn er 5 minuutjes voorbij.

Als je mama, papa of juf je wilt zeggen om hoe laat er een activiteit is kunnen ze nu gewoon zeggen dat de poes bijvoorbeeld op rood moet staan (13u30) om je klaar te maken om te gaan zwemmen. De 'Madame Irma methode' is speciaal ontworpen om jonge kinderen vertrouwd te maken met kloklezen en tijd inschatten. Bovendien is het horloge heel vrolijk met mooie kleuren en leuke afbeeldingen van dieren. 

Dit horloge heeft een nauwkeurig mechanisme van hoge kwaliteit, het werkt op een batterijtje (is reeds inbegrepen) dat 3 jaar meegaat. Bovendien is het horloge waterresistent! Als je er dus mee in de regen loopt kan dat geen kwaad, ook niet als je per ongeluk je handen in het water steekt met je horloge aan.

Dit kinderhorloge heeft een roze bandje van textiel met de afbeeldingen van de diertjes die op de wijzerplaat staan.

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!