Step Maxi Micro GOLD T-bar

Product ID
MM0169
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Niet op voorraad
€ 129,95

Gratis verzending


  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, maandag in huis
Beschrijving

Heel sportieve step van Micro voor kinderen vanaf 6 tot ca. 10 jaar (tot 50 kg).

De gouden kleur maakt van deze Micro Maxi step een stoer en elegant vervoermiddel.

Je stuurt door met je lichaam naar de kant te leunen naar waar je toe wil. Een goede voorbereiding dus op het echte skaten, longboarden, snowboarden, surfen,... Je kan er ook een Joystick op zetten, dan wordt het helemaal sportief.

Door de twee grotere wielen vooraan krijg je wel extra evenwicht.

De stuurstang kan je met één beweging verhogen of verlagen zodat de step mooi kan aangepast worden aan je lengte (van 69 tot 92 cm). Zo blijft het veilig. Het platform van de step is met glasvezel versterkt, dit is licht, maar oersterk. De step kan hierdoor gemakkelijk een gewicht verdragen van 50 kg!

Aan het stuur zijn soepele handvatten bevestigd. Ze zijn antislip zodat ze niet uit je handen glijden en ze bieden bescherming bij een eventuele val. Op het achterwiel is een voet-remsysteem gemonteerd met een anti-verhittingsmechanisme.

Door dat alle onderdelen gemonteerd zijn in plaats van gekleefd, zijn alle wisselstukken van deze Micro Maxi step apart te verkrijgen. De stukken zijn geassembleerd met hoogwaardige veiligheidsbouten. De step beantwoordt uiteraard aan de CE Norm

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!