Potion Explosion

Product ID
999-POT01
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Niet op voorraad
€ 39,99

+€6 verzendkosten Bestellingen vanaf €40 Gratis verzending


  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, maandag in huis
Beschrijving

Met dit originele driedimensionele bordspel 'Potion explosion' van 999 games probeer je de beste en de meeste toverdrankjes te maken.

Dit doe je door de juiste knikkers tegen elkaar te laten botsen zodat er een explosie ontstaat. De knikkers liggen op een licht hellend vlak in banen. Als je er een knikker uit neemt botsen er dus andere knikkers tegen elkaar. Zijn dat knikkers met dezelfde kleur dan mag je die knikkers hebben. Botsen er zo weer twee dezelfde kleuren tegen elkaar dan mag je ook deze hebben. Op die manier kan je de juiste kleuren knikkers verzamelen om jouw toverdrankje te brouwen. Elke afgewerkte toverdrank levert punten op, maar gelijke of juist verschillende toverdranken kunnen ook nog punten opleveren. Hierbij kan je ook nog eens de hulp inroepen van een magiër.

Potion explosion kan op een heel eenvoudge manier gespeeld worden (dan laat je enkele uitzonderingen weg bvb), maar is op alle niveaus een leuk en uitdagend spel. Ideaal om met het hele gezin te spelen!

Je speelt dit spel met 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar (of jonger als je het wat vereenvoudigt). Een spel duurt ongeveer 45 minuten.

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!