Blank houten winkeltje

Houten winkeltje

Houten winkeltje

Normale prijs € 129,99 Aanbiedingsprijs € 80,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
8651498
 • Betaal achteraf
 • 100 dagen gratis retourneren
 • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
 • Voor 11 uur besteld, morgen in huis

Een houten winkeltje is een echte must in huis als het om speelmeubels gaat, of je nu groenten, vlees of snoep wilt verkopen in een shopping center of op de markt. Dit  speelgoedwinkeltje komt alijd van pas.

Door de sobere blankhouten afwerking kan je er alle kanten mee uit. De achterwand heeft 3 legplanken, vooraan heb je er ook 3 en een toog. 4 houten bakjes krijg je er ook bij. Als je winkeltje dan gevuld is met houten spullen wordt het een mooi meubel en mag het vast blijven staan in de speel- of woonkamer of in de keuken.

Een houten winkeltje is duurzaam speelgoed. Waarom?

 • Omdat het enorm leerzaam is. Een kind leert er immers rekenen, maar het leert er vooral z'n sociale vaardigheden. Het moet proberen z'n klanten tevreden te houden, het moet proberen veel lekkere dingen te verkopen, misschien wel onderhandelen over de prijs. Daarom zou je zo'n winkel eigenlijk evengoed onder de categorie educatief speelgoed kunnen plaatsen.
 •  
 • Omdat het lang meegaat. Een houten winkeltje gaat niet zomaar stuk, het is een echt meubel. Doordat het van blank hout gemaakt is kan je het ook schilderen zoals je wil, zo past het bij eender welk interieur. Daarnaast is het ook enorm multifunctioneel. Het meesr voor de hand liggende doel van een houten winkeltje is producten verkopen, meestal etenswaren. Maar je kan hier veel verder in gaan, wat denk je er van het op een warme zondagmiddag om te toveren tot een heus café? Of misschien maak je er met dit speelgoed ijssalon wel een ijsjesbar van? Door al deze mogelijkheden wordt zo'n winkeltje dan vaak ook lang gebruikt.

Met een houten speelgoed kassa of een houten speelgoed weegschaal ben je helemaal een echte verkoper!

76,5cm breedte x 74cm diepte x 104cm hoogte
Toonbank; 60,5cm hoog x 19,5cm diep

Details
Merk Goki
Leeftijd 3 jaar
Materiaal Hout
Hoogte (product) in cm 104
Diepte (product) in cm 74
Breedte (product) in cm 76,5
Misschien ook interessant?
 1. Houten heftruck
  Grote houten heftruck
  € 64,99
 2. Mini stokpopje nar 2
  Mini stokpopje nar 2
  € 4,99
 3. Poppenkastpop koning
  Poppenkastpop koning
  € 10,95
 4. Houten duwfiguur paard
  Houten duwfiguur paard
  € 4,99