Kasteel Gothelon om zelf ineen te zetten

Product ID
AT13.009
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Niet op voorraad
€ 59,90

Gratis verzending!


  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Voor 11 uur besteld, morgen in huis
Beschrijving

En toen kwam de prins de prinses bevrijden, maar hij had niet op de ridders van het kasteel gerekend! Beleef de leukste avonturen met dit sterke kasteel. 

Dit kasteel van Seigneur Gothelon bouw je zelf van mooi uitgezaagde houten plankjes die in elkaar klikken. Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan een oudere zus of broer of aan papa, mama of een van je grootouders. Het samen bouwen is ook heel leuk. Als het af is heb je een sterk kasteel die de meeste aanvallen overleeft! 

Het kasteel is heel geschikt voor de ridders van Schleich of de prinsessen en ridders van Djeco. Als het bouwen en afbreken goed lukt kan je je fantasie de vrije loop laten en je kasteel anders bouwen of gewoon iets anders maken. Het kasteel van Seigneur Gothelon heeft 4 grote torens en een grote inrijpoort. Op de hoogste toren is een platform waarop je ridders kunnen staan.

De meeste bouwstukken zijn blank hout gelaten, sommige stukken zijn rood of zwart geverfd. Al het materiaal wordt inj België geproduceerd met hout uit verantwoord beheerde bossen.
 

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!