speelgoed keukentje

Houten keukentje

Houten keukentje

€ 129,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
V5040

Met dit houten speelgoed keukentje is elk kind uren zoet! Het is stevig, eenvoudig, maar mooi en handig. Door zijn eenvoud blijft dit houten keukentje mooi, generaties lang. Zoals je op de foto kan zien gaat het hier om duurzaam materiaal. Geen dunne pootjes of veel kleine onderdelen, dit keukentje is dus echt stevig, veilig en kan zeker en vast tegen een stootje.

Deze kinderkeuken heeft een houten mengkraan met een houten rode en blauwe draaiknop voor koud en warm water, 4 zwarte kookplaten, een oven, een lade en 2 schabben.

De oven heeft een venster zodat je je ovenschotel in het oog kan houden. Met de 4 kookplaten kan je 4 gerechten tegelijk maken! Op de schabben kan je je kookpotten en pannen kwijt.

Met dit houten keukentje maak je de lekkerste gerechten klaar voor papa en mama, broers en zussen of vriendjes en vriendinnetjes!

De troeven van speelgoed zoals dit houten keukentje

Het is geen geheim dat een kind bij het opgroeien erg veel leert uit imiteren, 'moedertje en vadertje' spelen is hier een prachtig voorbeeld van. Bij Kiki zijn we ervan overtuigd dat een kind creatief moet kunnen omgaan met z'n speelgoed en dat het vrijheid moet krijgen om speelgoed naar eigen goesting in te vullen. Met deze kinderkeuken kan het dat zeker, al wat je nodig hebt is aanwezig (oven, kookplaten, schabben...) maar je vult ze in naar eigen goesting. De oven als ijskastje? Waarom niet? 

Daarnaast is een houten keukentje speelgoed dat erg lang meegaat, en waarmee erg lang gespeeld wordt. Het gaat hierbij niet alleen om het imiteren van koken, maar ook om bv. een eigen restaurantje uit te baten. Daar komt heel wat bij kijken, dergelijk speelgoed mag dus gerust ook educatief genoemd worden.

Details
Merk Van Dijk Toys
Leeftijd 3 jaar
Materiaal Hout
Misschien ook interessant?
  1. Aanbouw houten winkel
    Aanbouw houten winkel
    € 112,90
  2. Poppendekentje rood geruit
    Poppendekentje rood geruit
    € 16,90