Kullerbü knikkerbaan 'Boomgaard' van Haba

Kullerbü knikkerbaan 'Boomgaard' van Haba

Kullerbü knikkerbaan 'Boomgaard' van Haba

€ 84,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
306018
  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Voor 11 uur besteld, morgen in huis

Met deze Kullerbü knikkerbaan 'Boomgaard' van Haba beleef je het spel 'Boomgaard' op een andere manier. Goed voor veel speelplezier! Zet eerst de verschillende bouwelementen in elkaar zodat je de juiste baan hebt.

Gooi met de dobbelsteen en kijk of je fruit mag laten rollen tot in je mand of mag de raaf misschien een trapje hoger? Kan jij alle vruchten in je mand krijgen voordat de raaf boven is en de bel laat luiden? Sapnnend!

Ideaal om de fijne en grove motoriek te trainen en de oog-handcoördinatie aan te scherpen en om het spelprincipe met een dobbelsteen te letren kennen!

De knikkerbaan 'Boomgaard' is ook geschikt voor heel jonge kinderen. De ballen (fruit) zijn groot genoeg (diameter 4,6 cm) en het materiaal is stevig en 100% veilig.

Deze set Kullerbü knikkerbaan 'Boomgaard' van Haba bevat houten sporen, een kunststoffen bocht, een houten boom en mand, een grote houten bal beschilderd met een raaf en 4 ballen beschilderd als fruit, verbindingsstukken en zuilen.

Deze Kullerbu knikkerbaan is compatibel met alle andere banen uit de reeks. Je kan hel dus gemakkleijk verlengen met andere leuke dingen!

Details
Merk Haba
Leeftijd 2 jaar
Materiaal Polypropyleen, Acrylnitril-butadieen-styrol-copolymeer, Beuk, Triplexplaat
Hoogte (product) in cm 37
Diepte (product) in cm 42
Breedte (product) in cm 80