Motoriekspel 'Boomgaard' van Haba

Product ID
303821
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Beschikbaar
Dinsdag na 11:00 uur besteld, donderdag in huis
€ 44,95

Gratis verzending

  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, donderdag in huis
Beschrijving

Dit motoriekspel 'Boomgaard' van Haba is een allereerste spel voor jonge kinderen. Probeer eerst de houten vruchten in de boom te hangen. Kijk naar de vorm, zoek deze in de boom en probeer de vrucht mooi door de vorm te steken. De raaf mag je ver van de boom plaatsen. Gooi nu met de dobbelsteen. Gooi je een mandje dan mag je een van de vruchten naar beneden laten vallen, gooi je echter de raaf dan mag de raaf een stapje dichter naar de boom.

ls de raaf bij de stam komt voor dat je al de vruchten naar beneden hebt laten vallen, dan kan het fruit niet meer door en ben je verloren. Lukt het al de vruchten te laten vallen, dan ben je gewonnen!

De vruchten zijn rode kersen, een gele peer, een blauwe pruim en een groene appel. Zo leer je ook de kleuren kennen! Dit spel kan al door kinderen vanaf 18 maanden gespeeld worden en is prima voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, de oog-handcoördinatie en kleur- en vormherkenning. Ook oudere kinderen zullen deze boom echt leuk vinden!

De boom is 41 cm hoog, 29 cm diep en 26 cm breed en is gemaakt van multiplex. De vruchten, raaf en dobbelsteen zijn gemaakt van beukenhout.

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!