Het Circus

Carcassonne: Het circus

Carcassonne: Het circus

€ 15,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
999-CAR36
 • Betaal achteraf
 • 100 dagen gratis retourneren
 • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
 • Voor 11 uur besteld, morgen in huis

'Het Circus' is een uitbreiding op het bekende spel 'Carcassonne' van 999 Games.

Het circus reist rond in de omgeving van Carcassonne en overal waar het zijn tent opzet, stromen meeples toe. Je probeert je meeples in de buurt van de circustent te zetten om extra punten te verdienen, afhankelijk van een gedekt dierfiche onder de tent.

Verder kun je je meeples nu ook als artiest inzetten en daar bij een speciale puntentellingen 5 punten per stuk mee verdienen. Circusdirecteuren zijn gewone meeples, maar krijgen extra punten als ze hun werk in de directe omgeving van het circus of artiesten doen. 

In combinatie met het basisspel is deze uitbreiding met ten hoogste 5 spelers te spelen, maar met Kathedralen & Herbergen kan er nog een speler meedoen.

Wij adviseren deze uitbreiding alleen met het nieuwste basisspel van Carcassonne uit 2016 te combineren voor de beste speelervaring, maar Het Circus is ook nog te spelen met het oude basisspel en de uitbreidingen. De tegels hebben een nieuwe stijl tekeningen, maar de achterkanten zijn gelijk gebleven.

Tip: Richt je op de nieuwe mogelijkheden die circustenten, artiesten en circusdirecteuren bieden. Deze extra punten kunnen zeer waardevol zijn.

Details
Merk 999 games
Leeftijd 7 jaar
Materiaal Hout en karton
Misschien ook interessant?
 1. Patchwork
  Patchwork
  € 21,99
 2. Keer op Keer
  Keer op Keer - dobbelspel
  € 15,99
 3. Spel 'de crew' 999 games
  Spel 'de crew'
  € 12,99