Agricola Expert-editie

Product ID
999-AGR01B
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Beschikbaar
Nu besteld, morgen in huis
€ 49,99

+€5.95 verzendkosten Bestellingen vanaf €50 Gratis verzending

  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Voor 11 uur besteld, morgen in huis
Beschrijving

Agricola Expert-editie van 999 games is een nog betere versie van het succesvolle spel Agricola.

Bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamzelen door het perfecte evenwicht te vinden tussen hoeveelheid gezinsleden, upgrade van de woning, hoeveelheid weilanden, dieren, oogsten en voedsel.

Elke speler begint het spel met een houten huis met 2 kamers en 2 gezinsleden. In de loop van het spel kan je aan gezinsuitbreiding doen. Opgelet! Want meer gezinsleden betekent meer voedsel nodig. Voedsel kan je krijgen door bvb groenten of graan te teelten of door dieren te slachten. Dieren kan je kweken, maar hiervoor heb je voldoende weiland nodig of stallingen enz. Het leven op een boerderij vraagt telkens de juiste keuzes van investeringen...

Agricola is een geweldig boeiend en tactisch spel. Het leuke is ook dat je perfect weet wanneer het spel afloopt want je werkt in fases. Zijn de fases allemaal doorlopen, dan is het spel gedaan.

In deze expertversie krijg je de beste kaarten uit de originele versie en nog veel nieuwe. Doordat de tableaus praktischer geworden zijn wordt het spel compacter dan het eerste. Je speelt dit spel met 1 (!) tot 4 spelers vanaf 12 jaar. een spel duurt ongeveer 30 minuten per persoon.

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!