Brio

Brio

Brio trein. De houten treinen en treincircuits van Brio zijn ongetwijfeld de degelijkste op de markt!

Treinsporen sluiten mooi op elkaar aan en de treintjes zijn van uitstekende kwaliteit. Omdat ze meegaan met hun tijd, hebben ze ook elektrische locomotiefjes met of zonder afstandsbediening. Maar Brio heeft ook een zelfrijdende speelgoed trein die oplaadbaar is! Brio heeft zich na vele jaren al lang bewezen, hun treinen worden al generatie’s lang doorgegeven, zij weten wat duurzaam speelgoed is.

Zowel het Brio speelgoed als een Brio trein zijn duurzaam speelgoed, gemaakt uit hout en gaan lang mee. Maar weet je wat extra leuk is? Doordat zowel Brio, als houten blokken van Janod of plankjes van Kapla allemaal degelijk zijn, kan je de Brio builder mooie bouwwerken laten bouwen met houten blokken of kapla plankjes naast een treinset. Zo kan je alles combineren, wat het allemaal extra leuk maakt natuurlijk! Speelgoed van Brio is degelijk en veilig, veelal is het zo gemaakt dat elk kind de grote wereld kan imiteren, denk maar aan de spoorwegen en werven.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 98

per pagina
 1. Brio Builder Pull Back motorset
  € 39,99
 2. Brio Centraal Station set
  € 125,99
 3. Brio Smart Tech waterval
  € 49,99
 4. Smart Tech Deluxe set van Brio
  € 349,99
 5. Gouden locomotief van Brio
  € 32,99
 6. Sneeuwruimtrein van Brio
  € 19,99
 7. Brio vrachttrein met 3 wagons
  € 29,99
 8. Brio Smart servicestation
  € 36,99
 9. LED spoorweglicht
  € 10,99
 10. Speel en leer Action Racer
  € 34,99
 11. Rescue Action tunnel kit
  € 19,99
 12. Poppenbuggy Flex van Brio
  € 79,99
 13. Grote speelmat van Brio
  € 29,99
 14. Wagon met olifant Brio
  € 11,99
 15. Light-Up bouwkraan Brio
  € 46,99
 16. Smart Tech boerderij
  € 48,99
 17. Batterij actietrein van Brio
  € 36,99
 18. R/C Racecar van Brio
  € 46,99
 19. Brio beginners railset
  € 25,99
 20. Push & Go Racer zilver van Brio
  € 19,99
 21. Stoomtrein met tunnel van Brio
  € 24,99
 22. Brio Smart lift- en laadkraan
  € 29,99
 23. Station met opnamefunctie
  € 31,99
 24. Muzikale rups van Brio
  € 39,99
 25. Fonkelende goudwagon van Brio
  € 14,99
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-32 van 98

per pagina

Brio trein online in de Kiki webshop.

Wie een Brio trein online wil kopen maakt een goede keuze om dit bij Kiki te doen. je betaalt vanaf een bestelling van €40 immers geen verzendkosten en je kan er voor kiezen pas te betalen nadat je je pakje ontvangen hebt. (Kies de betaaloptie "AfterPay"). Handig, toch? Maar dat zijn de details, want bij Kiki gaan we voor een persoonlijke aanpak. Niet enkel ons speelgoed, maar ook naar elke mama, papa, oma... Want tussen al die Brio treinen de meest geschikte vinden is niet altijd even makkelijk. Via telefoon, mail, chat... helpen we je graag verder.

Bekijk je liever alles eens in 't echt? Geen probleem. In onze winkel te Sint-Antonius (Zoersel, Provincie Antwerpen) kan je alles bekijken en meteen meenemen, handig!

Vanaf welke leeftijd kan een Brio trein?

Sinds kort heeft Brio ook treinsets voor kinderen vanaf 18 maanden! Hierbij zijn de magneetjes extra goed afgedekt, de wieltjes zijn nog steviger bevestigd en de kleuren zijn wat feller. De treinsets voor onze jongsten zijn eenvoudiger met soms extra activiteiten zoals een belletje of rammelaar. Ze zijn 100% compatibel met de alle andere sporen van Brio. De 'gewone' Brio treinen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. 

Ik heb nog niets van Brio treinen of sets thuis, welke set of trein is goed om te starten?

Voor kinderen vanaf 18 maanden raden we 'Mijn eerste houten treinset' aan. Voor kinderen vanaf 3 jaar is detreinset 'de boerderij' leuk om te beginnen. Als je meerdere kinderen hebt en je wilt graag met een erg volledige set beginnen dan is 'Deluxe treinset' ideaal.

Zijn er ook elektrische treintjes van Brio?

Er zijn kinderen die enorm kunnen genieten van een zelfrijdende trein, andere rijden er veel liever zelf mee. Tracht dit bij je kind te ontdekken. Sommige kinderen vinden het leuk om te kijken hoe de trein zelf rijdt, raakt hij de brug zelf op en hoeveel wagonnetjes kan de trein vooruit trekken? Andere kinderen vertoeven graag in een fantasiewereld en kunnen urenlang met treinen spelen, de treinen laden en lossen, passagiers of koeien laten vervoeren of ze zelfs een accident laten veroorzaken zodat ze met ziekenwagen en brandweer naar het ongeluk kunnen rijden. Treintjes met motor zijn er op batterijen (rode-klassieke-locomotief-batterijen en locomotief-app-brio) en elektriciteit via USB-kabel (zoals herlaadbare-oplaadbare-reizigerstrein-brio). Voor de treinen op batterij heb je 1 of 2 AAA  of AA batterijen nodig, voor de treinen met USB kabel, een computer met USB-aansluiting.