Boonanza

Boonanza

Boonanza

€ 10,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
999-BOO01
 • Betaal achteraf
 • 100 dagen gratis retourneren
 • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
 • Nu besteld, maandag in huis

Word jij de koning onder de bonenboeren? In dit gezelschapsspel Boonanza moet je zo veel mogelijk gekke bonen zien te oogsten.

Een leuk kaartspel om met de hele familie of vrienden te spelen! Oogst zoveel mogelijk gekke bonen, beter gezegd: Oogst de beste gekke bonen!

In dit leuke kaartspel ben je een bonenboer met gekke bonen. Van Chilibonen tot brandewijn bonen. Je moet zorgen dat je op tijd je bonen plant, maar je moet ook steeds plaatsmaken om nieuwe bonen te kweken, en dat terwijl je maar een paar akkers hebt! Maar als je wat kan onderhandelen sluit je misschien wel mooie deals en haal je de beste oogsten binnen. Naargelang hoeveel en welke bonen je oogst, krijg je meer geld. Diegene met de meeste munten wint het spel! In dit gezelschapsspel is tactiek belangrijk, maar het is een ook interactief spel. Je zal niets bereiken als je op je eentje speelt, continu geven en nemen.

Bij dit spel heb je ook enkele leuke uitbreidingen voor de echte fanatiekelingen, denk dan aan bv. Al caboon.

Door zijn compactheid is dit kaartspel erg populair om mee te nemen naar allerhande bestemmingen. Speel het in de bus, vliegtuig of op reis. Dat is allemaal mogelijk!

Details
Merk 999 games
Leeftijd 12 jaar
Materiaal Karton
Misschien ook interessant?
 1. Saboteur uitbreiding
  Saboteur uitbreiding
  € 10,99
 2. Carcassonne: De Toren van 999 games
  Carcassonne: De Toren
  € 15,99
 3. Stapelgekke Speedcups 999 Games
  Stapelgekke Speed Cups
  € 19,99
 4. Weerwolven: karakters
  Weerwolven: karakters
  € 10,50