Uitgelicht merk: Moulin Roty

Moulin Roty kenmerkt zich door heel persoonlijke, franse ontwerpen in zowel hedendaagse als retro stijl. De knuffels zijn vervaardigd in gedurfde kleurencombinaties en verschillende stoffen. Dit stimuleert de gevoelservaring. Ook het ontwerp is altijd een beetje gek, typisch frans. Alle knuffels zijn tot in de kleinste details afgewerkt. In onze webshop zijn de knuffeldoekjes van Moulin Roty erg populair, logisch: zo mooi en leuk! Moulin Roty kijkt niet alleen of knuffels mooi zijn, ze vinden ook dat hun speelgoed duurzaam moet zijn. Kwaliteit en veiligheid staan voorop.

Check hier ons volledige assortiment van Moulin Roty in de webshop.

Kiki koos voor de leukste thema’s uit het Moulin Roty gamma. We sommen er enkele op:

 

Dans la jungle

Een vrolijk, kleurrijk thema met grappige dieren uit de jungle. Zo spelen Pakou, Zimba, Koco en Paloma de hoofdrol.

Dans la jungle Moulin Roty

Pakou is een toekan met zijn tedere verenkleed. Hij vertelt je zijn beste verhalen. Zimba vertolkt een panter ZIMBA de panter. Hij is elegant en staat altijd klaar om te zwemmen. Verder hebben we KOCO, de koala. Hij is lief, maar een beetje onhandig en tenslotte is er Paloma, de paradijsvogel die schijnt en zingt terwijl hij over de prachtige flora vliegt.

De personages dragen bellen, piepers, prisma’s of spiegels met zich mee. Er zijn zelfs zingende kuikentjes! Allemaal in verrassende kleuren en materialen. Ze zijn opgebouwd uit vele stoffen met verschillende texturen, soms om te strelen, soms om te krabben. Sommige zijn zacht, andere zijn scritch-scritch of zijn zelfs genaaid met glanzend garen!

In dit thema hebben we knuffels, activiteitenspeeltjes, rammelaars, trekdiertjes en ander houten speelgoed.

 

Autour du Monde’

is een thema met niet alledaagse knuffels. Zo heeft Moulin Roty knuffels ontworpen van waterschildpadden, roggen, inktvissen, zeehonden, papegaaiduikers en andere mooie dieren. Elke knuffel is lekker zacht en gemaakt in prachtige, warme tinten.

Autour de monde moulin roty

 

Le Voyage d’Olga

is een zacht, pastelkleurig thema over Olga, de gans die op reis gaat om de wereld te ontdekken. Samen met haar drie kleintjes vliegt ze over oneindige vlakten en de grote zeeën. Daar maakt ze nieuwe vrienden: een vos, een vinvis en een ijsbeer. In deze reeks zijn de muziekknuffels en de kleine gansjes de liefste. De houten rammelaars en stoffen walvis zijn bijzonder mooi.

olga gans moulin roty

 

Les Moustaches

is een ondeugend, maar elegant thema in de kleuren zwart, grijs, okergeel en wit. Alphonse, Fernand en Lulu zijn drie vrolijke, besnorde katers met een beetje brutale uitstraling en een tikkeltje hip.

les moustaches moulin roty

 

Ze delen hun liefde voor mooie instrumenten en gezellige feestjes. Boven op de daken speelt de groep muziek tot de avond valt onder het geamuseerde oog van meneer Uil, hun trouwe metgezel.

Bij Kiki vind je de drie katten als knuffel, knuffeldoekjes en activiteitenspeeltje.

 

Verhalenlampjes

Verder hebben we ook de bijzonder gegeerde verhalenlampjes in bijna alle thema’s. Het zijn lampjes waarin je kleine schijfjes met dia’s plaatst zodat je mooie prenten op de muur kan schijnen waarbij je een verhaal kan vertellen.

 

Lappenpoppen

lappenpoppen moulin roty

Ook prachtige lappenpoppen behoren tot ons gamma van Moulin Roty. Heel originele poppen met prachtige kleding, mooi afgewerkt en met een lief gezichtje. De haren zijn van katoen of van chenille, zo zijn deze poppen ook veilig voor heel jonge kinderen. Bijhorende poppendraagmanden horen er ook bij.

 

Stinkhond en Plattekat

stinkhond en plattekat knuffel moulin roty

En wist je dat de beroemdste hond van West-Europa ‘Stinkhond’ ook door Moulin Roty gemaakt wordt? Wij hebben de grote én de kleine versie alsook de beste vriend: ‘Plattekat‘. Ook de boekjes met verhaaltjes over deze lieve hond zijn bij Kiki verkrijgbaar.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*