Uitgelicht merk: Janod

Janod is een frans merk dat vooral houten speelgoed ontwerpt. Het staat bekend om zijn prachtige houten speelgoed van hoge kwaliteit, duurzaamheid en uniek design met mooie kleurencombinaties en vormen. Het omvat een uitgebreid aanbod baby- en peuter speelgoed, van stapelpuzzel tot loopfiets en poppenwagen. Inmiddels internationaal bekroond met verschillende prijzen voor hun houten speelgoed.

>> Janod speelgoed online kopen? Check ons assortiment in onze webshop of winkel!

Janod heeft Aandacht voor het milieu

Houten schildpad WWF

En sinds 2019 is Janod ook sterk bezig met het milieu omdat de zorg voor natuur en milieu belangrijk is voor het welzijn en de gezondheid van ons en van de volgende generaties, onze kinderen.

Wist je dat de CO2-impact van houten speelgoed 25% kleiner is dan die van speelgoed in plastic? Het gebruik van FSC-hout geverfd met verf op basis van water was al langer in voegen, maar nu werkt Janod ook samen met het WWF en werkt men ook met gerecycleerd karton en biokatoen. Bovendien schenkt Juratoys per verkocht product uit deze reeks een percentage aan deze NGO.

 

Peuterspeelgoed

Kiki focust zich voornamelijk op het houten peuterspeelgoed voor kindjes van 1 tot 3 jaar. Je vindt hier een grote keuze aan trekdieren, loopstokken, vormenpuzzels en stapelspeelgoed.

Het thema ‘Sweet cocoon’ kenmerkt zich door de natuurlijke tinten. Niet alleen leuk en educatief, maar zeker ook mooi om te laten ‘rondslingeren’ in de kamer!loopwagen Sweet cocoon

Maar ook met het gebruik van fellere kleuren slaagt Janod er in om prachtige combinaties te maken.

Grote houten stapeltrein

Kleuterspeelgoed

Janod puzzel in kartonnen koffertje

Voor de kleuters en iets oudere kindjes heeft Janod toffe magnetiboeken, stapelspeelgoed, loopfietsjes en puzzels in mooie kartonnen koffertjes. Ook hiervan vind je een grote keuze bij Speelgoed Kiki. Ook mooi speelgoed voor het rollenspel zoals een houten keuken en een boodschappentrolley behoren tot onze collectie.

 

Knutselen

Sinds enkele jaren legt dit merk zich ook toe op leuke knutselpakketjes. Zo heeft Kiki Houten kralen van Janodmozaïek, kraskaarten, houten kralen en origami.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*