Uitgelicht merk: Haba, houten speelgoed en spellen

 

Haba is het meest gerenomeerde merk voor het betere speelgoed. Haba bestaat al meer dan 80 jaar en heeft dus evenveel ervaring in het ontwerp als de productie van houten speelgoed.

>> Bekijk hier ons ruime assortiment Haba speelgoed in de webshop!

muziekinstrumenten voor kinderen

Haba is een Duits merk en kenmerkt zich vooral in degelijkheid en het gebruik van frisse kleuren.

De ontwerpen zijn vrij traditioneel, de kwaliteit zeer goed waardoor bijna al het houten speelgoed generaties lang kan meegaan.

Haba Blokken en knikkerbanen

houten ballenbaan van Haba

De (beuken)houten blokken in allerlei combinaties en de knikkerbanen zijn altijd een belangrijke categorie geweest bij Haba en sinds enkele jaren zijn daar de Kullerbü-sets bijgekomen, de ballenbanen die ook geschikt zijn voor heel jonge kinderen. Bovendien zijn de meeste van deze banen ook geschikt voor de autootjes van Kullerbü. Uiteraard zijn zowel de knikkerbanen als de banen van Kullerbü oneindig uitbreidbaar.

Little Friends

Little Friends boerderij

Little Friends is dan weer een mooie reeks met buigzame popjes en hun leefwereld. Ondertussen is deze reeks uitgegroeid naar een grote wereld op de boerderij en in de dierentuin.

Terra Kids

Terra Kids insectenhotel

Terra Kids is een thema voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een reeks met producten voor ontdekkingstochten in de natuur of om zelf te werken met hout. Het materiaal is zo degelijk dat je het ook als volwassene kan gebruiken. Zo heeft Kiki een insectenzuiger, kompas, zaklampen, vergrootglazen en een tent  om op ontdekking te gaan, een hamer, schroevendraaiers, een zaag, gereedschapskist, bouwpakketten voor vogelhuisjes om zelf aan de slag te gaan.

Lappenpoppen

 Lappenpop Cassie van Haba

De lappenpoppen van Haba zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. Het gezichtje is erop geborduurd en de haren zijn van Chenille, veilig dus, ook voor als je het in je mondje steekt. De kleertjes zijn eenvoudig aan- of uit te trekken.

Gezelschapsspellen

Kinderspel Rhino Junior

Ook de gezelschapsspellen zijn bij Haba sterk vertegenwoordigd. De ‘Eerste spellen’, de spellen voor kinderen vanaf 2,5 jaar zijn al jaren gekend als de beste spellen voor jonge kinderen. Het spel ‘De Boomgaard’ bestaat ondertussen al leer dan 35 jaar en is nog steeds niet uitgespeeld, een coöperatief spel dat in elk huishouden met kinderen thuishoort.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*