Brio treinsets met houten treinsporen en veel toebehoren.

Uitgelicht merk: Brio treinen en houten treinsporen

Brio treinen zijn de duurzame treinen in de speelgoedwereld. Brio maakt treinen, sporen en treinsets voor kinderen vanaf 1,5 jaar en voor oudere kinderen.

>> Bekijk hier ons ruime assortiment Brio speelgoed in de webshop!

Brio treinset

Brio werd als klein familiebedrijf opgericht in 1884 in Osby, een klein stadje in Zweden. Tegenwoordig is Brio uitgegroeid tot een wereldbedrijf. Sindsdien wordt innovatie succesvol gecombineerd met hun ervaren vakmanschap en producten.

Brio treinen voor peuters

Sinds enkele jaren ontwikkelde Brio ook treinen en treinsets voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Perfect aansluitbaar aan de andere sets. Dezelfde houten treinsporen worden gebruikt, maar de treintjes hebben fellere kleuren en de magneetjes om de treinen en wagons te verbinden zijn volledig afgedekt. Bovendien bieden de treinen meer activiteiten zoals licht en geluid.

brio trein kleuters

Brio World

Brio World bestaat uit treinen en houten sporen, maar ook hele sets, schepen, vliegtuigen en auto’s. Alles van Brio World Railway werkt als één compatibel systeem waardoor je eindeloos kan combineren. Door het gebruik van een combinatie van FSC hout, hoogwaardig kunststof en metaal kunnen er extra functies toegevoegd worden. Het Brio speelgoed is gebaseerd op het echte leven, maar ontworpen vanuit het perspectief van het kind.

Volledige set met treinen, bruggen, tunnels

Brio treinen met Smart Tech

Met de Smart Tech Sound technologie vergroot Brio de functionaliteit en de speelwaarde van de Brio treinwereld. Zo blijft het ook interessant voor grotere kinderen. De Smart Tech Sound technologie activeert geluid, licht en actie als de trein onder de Smart Tech bogen rijdt. Op deze manier krijg je controle over de trein, je bepaalt zelf wat de trein zal doen.

Brio treinen Smart Tech

Brio builder

Brio builder

Brio Builder is een constructiesysteem met een combinatie van beukenhouten blokken met gaten, stevige kunststoffen onderdelen en stevig gereedschap op kinderformaat. Alle onderdelen zijn onderling compatibel. Door de echte wereld te vertalen naar je eigen creaties bevorder je je creativiteit en rekenvaardigheid.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*