Speelgoed online

Speelgoed online, da’s makkelijk

Online speelgoed bestellen is erg makkelijk. Vanuit je luie zetel, in de tuin, onderweg. Waar je ook bent, je kan steeds bestellen wat je wil. Bovendien kan je ook op elke moment bestellen. Liggen de kindjes in bed? Dan kan je rustig je Sinterklaas aankopen doen. En er is meer, op drukke dagen zoals voor Sinterklaas of kerst hebben medewerkers van een speelgoedwinkel dikwijls minder tijd om je te helpen bij je keuze of te antwoorden op je vragen. Online kan je echter alle informatie over een product rustig bekijken, de specificaties lezen. Ben je niet zeker of het wel goed is? Dan kan je reviews raadplegen en zo kijken wat anderen van het product vinden. Maar niet enkel reviews van producten, ook reviews van de online speelgoedwinkel kan je bekijken en zo zeker weten of je bij een betrouwbare winkel shopt.

Online speelgoedwinkel Kiki, daarom.

Kiki heeft haar fysieke speelgoedwinkel in Sint-Antonius waar je al het mooie en houten speelgoed kan komen bekijken. Daarnaast hebben we ook onze webshop. Enerzijds om het jou gemakkelijker te maken: Je kan op voorhand al kijken wat je graag wil, of bepaalde producten in voorraad zijn, of er nieuwigheden zijn… Maar daarnaast kan je nu ook ons leuke speelgoed online bestellen als onze winkel misschien niet naast de deur is. Wie weet kreeg je ooit wel een cadeautje van iemand die dat kocht bij Kiki maar woon je aan de andere kant van België? Dan kan je nu gewoon leuke spulletjes online bestellen.

Er zijn natuurlijk nog andere online speelgoedwinkels, waarom zou je dan bij Kiki shoppen? Wil hierom

 • Snelle levering, als je besteld voor de middag, dan heb je je pakje de volgende werkdag! (of sneller). We hebben bijna alle producten in voorraad.
 • Veilig. Je kan bij ons afrekenen met Kredietkaart (Visa, mastercard), Bancontact, Overschrijving, IDeal en dat allemaal veilig. Toch wel belangrijk?
 • Service. Onze service stopt niet nadat het pakje verzonden is. Is er een probleem? Heb je een vraag? We zijn bereikbaar via telefoon, mail, Facebook, Chat, Twitter… Geloof je ’t niet? Kijk dan zeker eens naar onze reviews (op onze website te vinden of op Google)
 • Toch een product eerst bekijken? Je kan steeds terecht in onze winkel.
 • Speelgoed wordt vaak gegeven als cadeautje. Wil je een cadeautje laten inpakken en elders laten leveren? Dan is dat geen probleem. We steken er zelfs graag een kaartje bij 😉

  We helpen je graag. In onze winkel of als je online speelgoed bestelt!
  We helpen je graag. In onze winkel of als je online speelgoed bestelt!
 • We kiezen voor kwaliteit. We nemen niet zomaar hele assortimenten van verdelers of merken over. Elk product bekijken we eerst kritisch. Is het veilig? Degelijk? Gaat het lang mee? Oogt het goed? Op die manier kennen we ook alle producten en kunnen we je perfect helpen bij je keuze. Ontdek hier bv. ons online aanbod houten speelgoed.
 • Ecologisch. Ja, daar letten we op. Niet enkel ons speelgoed is ecologisch, maar ook onze manier van werken. Want ja, onze pakjes brengen we meestal met de fiets naar een postpunt en we gaan graag naar onze winkel met… jawel, de fiets! Bovendien recycleren we verpakkingen om ook die afvalhoop te verkleinen als mensen online speelgoed bestellen.

Sinterklaas, dat speelgoed bestel je in onze webshop!

Zoek je nog speelgoed voor Sinterklaas? Dan hebben wij de leukste cadeautjes voor je! Van loopfietsjes tot puzzels, knuffels en spellen, houten knikkerbanen en houten speelgoed. Ja, voor elk kind wat leuks. En oohja, echt niet alleen voor kinderen hoor! We hebben erg uitdagende gezelschapsspellen voor jongeren, volwassenen of ouderen of om met de hele familie te spelen!

Hier nog enkele van onze favoriete merken:

 • Djeco, dat is prachtig speelgoed. Zo hebben ze te gekke knutseldozen die altijd prachtige resultaten geven of magische goocheldozen waarvan enkel al de verpakking je een tovenaar doet lijken! Djeco is er voor de jongsten, de creatiefsten, de entertainers en de dromers.
 • Moulin Roty is erg exclusief. Dit Franse merk maakt de zachtste en liefste knuffels, waar steeds een (leuke) hoek af is! Een beetje gek en altijd vrolijk. Dit speelgoed is moeilijk te verkrijgen, dus wat ’n luxe dat je ’t online kan bestellen!
 • Magnetiboeken Janod houten speelgoed online
  Magnetiboek Janod

  Plan Toys, da’s bijna de definitie van duurzaamheid. Niet enkel hun speelgoed is erg degelijk, ze produceren het ook met respect voor mens en planeet. Zo hebben ze houten badspeelgoed van gerecycleerd hout van rubberbomen die anders gekapt werden.

 • Janod, da’s houten speelgoed van de beste kwaliteit. Janod maakt vooral leuk speelgoed zoals een houten mixer, een broodrooster of de te gekke magnetiboeken die ideaal zijn voor in de wagen. Janod is een vrij bekend merk en al jaren lang dé referentie als het om houten speelgoed gaat.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*