Speelgoed Kiki opent haar online deuren!

Het is zover! Speelgoed kiki opent haar online deuren! Na maanden voorbereiding en hard werken stellen we onze webwinkel voor.

Hoe de webwinkel tot stand kwam

In de kerstperiode viel me iets op, zoals velen had ik kerstcadeautjes nodig, dus ging ik op zoek. Ik bestelde het ene cadeau na het andere, allemaal online. Ik stelde vast dat ik al m’n pakjes online had gekocht, zelfs niet één pakje was ik in een gewone winkel gaan halen. Op zich was dat logisch: Ik had weinig tijd en bestellen via internet gaat snel en makkelijk. Ik besefte dat we met onze speelgoedwinkel niet achter konden blijven. Bovendien vonden we het een geweldige service dat iedereen op elk moment z’n gezelschapsspel, knuffel of loopfiets zou kunnen bestellen. Een idee was geboren, maar een idee is maar een idee en dus moest het uitgevoerd worden. Hoe begin ja daar nu aan? Wel, leer van anderen. Ik bezocht veel webwinkels, wat zeg ik, heel veel webwinkels. Wat is er goed aan? Wat vind ik minder goed? Daaruit kon ik besluiten wat van een webwinkel, een goede webwinkel maakt. Maar hoe moet je dat technisch voor mekaar krijgen? Van programmeren ken ik niets, dus gingen we op zoek naar een partner. Verschillende ontwikkelaars kwamen langs voor een gesprek, allen zeer interessant. Midden januari besloten we dan wie onze partner zou worden voor de ontwikkeling van de webwinkel. En de weken gingen voorbij. De webwinkel kreeg meer vorm, maar wat een werk! We wilden immers een goede winkel, dus elk product moest een mooie beschrijving hebben, foto’s enzovoort. Daar zijn uren, dagen, weken tijd in gekropen.

Dit maakt ons uniek

We hadden al een speelgoedwinkel, dus we wisten al welke producten goed waren en welke niet. Bovendien hebben we een grote voorraad. Ons speelgoed is dus van de beste kwaliteit. Het zit immers als volgt:

Vooraleer een product in ons assortiment komt, onderwerpen we het aan een kritische blik. Is het duurzaam? Bevordert het de creativiteit? Kan je er iets uit leren? Is het ecologisch verantwoord? … Daarom nemen we nooit het volledige assortiment van een merk zomaar op, we selecteren elk product apart. Een gezelschapsspel moet geschikt zijn voor de leeftijd en op het juiste niveau, moet een uitdaging bieden. Een puzzel moet mooi zijn en degelijk. Een houten keukentje of winkeltje moet stevig zijn, mooi en veilig. Knikkerbanen bieden een echte uitdaging en zijn van ecologisch verantwoord hout.

Zo zie je maar, eender welk speelgoed je terugvindt in onze winkel, het zal altijd „het betere speelgoed” zijn. Je ontdekt in onze webshop geweldig leuk speelgoed van merken zoals Brio, Corolle, Djeco, Haba, Moulin Roty

Maar ook technisch gezien willen we de beste zijn. Zo hebben we een uiterst hoogstaande zoekfunctie laten ontwikkelen, zo vind je makkelijk wat je zoekt. Daarnaast is er ook een doordachte filterfunctie geprogrammeerd, zo vind je makkelijk het juiste product. Ik illustreer het met een voorbeeld: Je zoekt een verjaardagscadeautje voor je buurjongetje, hij is 7 jaar en zet graag dingen in elkaar. Tot nu toe was je tevreden over producten van het merk Brio. Je wil niet meer dan 20 euro uitgeven, maar ook niet minder dan 10. Wel, op enkele ogenblikken heb je het ideale cadeau gevonden: Je gaat naar de categorie constructiespeelgoed, duid in de filterfunctie de leeftijd, het geslacht, het merk en de prijs aan. Wat schiet er nog over? Wel: Je ideale cadeau! Makkelijk toch?

We willen uitblinken in onze service. Daarom kan je ons op alle mogelijke kanalen bereiken zodat we je kunnen verder helpen. Mails worden zo vlug als mogelijk beantwoord, via de chat helpen we je graag met je keuze, of als je liever belt kan dat ook. We staan met onze winkel immers al bekend voor de goede service, die laten we online niet verloren gaan.

En last but not least, we hebben ook een „echte” winkel! Zo kan je altijd alle producten live komen bekijken, je kind er naar hartelust alles uittesten, je bestelling meteen komen afhalen of gewoon lekker rondneuzen! Zo ben je zeker van je product dat het goed is!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Eén reactie op “Speelgoed Kiki opent haar online deuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*