Sinterklaas speelgoed

Binnenkort is het weer zo ver, dan komt Sinterklaas weer overal speelgoed uitdelen aan alle brave kinderen! Maar welk speelgoed brengt de goede man nu het best en waar vind je het? Wel, in onze categorie Sinterklaascadeautjes vind je een hoop inspiratie. Hier geven we graag al onze favorieten mee.

Dit speelgoed brengt Sinterklaas regelmatig

Sinterklaas kiest dikwijls voor speelgoed waar kinderen niet alleen 6 december blij mee zijn, maar ook nog weken, maanden en jaren nadien. Speelgoed van degelijke materialen zoals hout en metaal of gerecycleerd kunststof. De Sint geeft ook graag cadeautjes die ideaal voor binnenshuis zijn, want rond 6 december is het mooie weer om buiten te spelen dikwijls al verleden tijd. In onze winkel zien we dikwijls dat Sinterklaas kiest voor treinen van Brio, Poppen van Corolle met bijpassende poppenkleertjes en leuke puzzels (van Djeco). De 3 populairste producten die de Sint vorig jaar bracht waren deze, ze bleken dikwijls ook de beste cadeaus te zijn:

Speelgoed corolle pop sinterklaas
Pop van Corolle met 5 functies! Erg populair want je kan meteen een échte mama worden!
Janod poppenwagen framboos speelgoed Sinterklaas
Eén van de populairste producten voor die Sinterklaas bracht vorige jaar was deze framboos poppenwagen van Janod.
Jakkiebak kippenkak spel sinterklaas speelgoed
Jakkiebak kippenkak! Geweldig spel vanaf 4 jaar. Bleek vorig jaar een voltreffer en dat zal dit jaar niet anders zijn!

Dit speelgoed raden we Sinterklaas aan om cadeau te doen

6 december is het moment om te starten met een nieuwe reeks speelgoed waarna je dan op je verjaardag, kerstmis en nieuwjaar uitbreidingen kan vragen. Zo raden we de Sint aan een na te denken over deze

Kapla kist 280 plankjes
Kapla plankjes, eenvoudig maar wel goed voor uren speelplezier.

Deluxe treinset van Brio. Zo ben je als kind meteen gestart met een leuke set en kan je bij komende feesten extra treinen of sporen vragen om je circuit nog leuker te maken. De eerste Kapla plankjes, een eerste pop of knikkerbaan zijn ook een goed idee. De Sint kan misschien wel een groot cadeau brengen, zoals een houten keukentje, winkeltje of poppenkast, ook hier kan je het principe van

Knuffeldoekje hond Moulin Roty
Lekker zacht en mooi knuffeldoekje in de vorm van een gekke hond.

“uitbreidingen” gebruiken. Eerst heb je een winkeltje met enkele producten, later kan je meer producten vragen voor kerstmis of een winkelkarretje of kassa vragen voor je verjaardag.Voor de allerkleinsten kan een mooie knuffel dikwijls de dag (en het komende jaar) een stuk aangenamer maken. Het kan hun vriendje zijn in deze donkere drukke dagen.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*