Poppenhuizen van Djeco: Modern én met alle meubels!

Als speelgoedwinkel kan je natuurlijk niet anders dan ook houten poppenhuizen en alle daarbij horende meubeltjes aanbieden. En we hebben van alles wat. Maar wij vinden die van Djeco echt wel helemaal geweldig! De poppenhuizen zijn uit hout, modern én je kan ze enorm leuk inrichten!

2 soorten Djeco poppenhuizen

Djeco heeft 2 poppenhuizen. Het “Poppenhuis color house” en “Poppenhuis Cubic house“.

Color house djecoHet “Color house” heeft een gelijkvloers en een verdieping, wat een poppenhuis over het algemeen best heeft om het iets uitdagender te maken. In totaal heb je zo’n 7 à 8 kamers, wat toch een hele hoop is. Plaats genoeg dus om een badkamer, slaapkamer, woonkamer… in te richten. De bovenverdieping heeft een schuin dak met raampjes bovenin. Handig aan dit huis is dat het erg open is, zo kan je er veel eenvoudiger mee spelen. Het huis ziet er modern uit maar heeft toch wat trekjes van de jaren ’60, wat het erg uniek maakt. Zoals bij alle Djeco poppenhuizen kan je ook dit huis prima inrichten met de meubeltjes van Djeco, die trouwens allemaal in onze webshop te verkrijgen zijn.

 

Djeco cubic houseHet “Cubic House” van Djeco is nog een stukje moderner. Het ontwerp is gebaseerd op het werk van hedendaagse top-architecten.

Ook dit poppenhuis heeft een gelijkvloers en één verdieping, waarmee je in totaal zo’n 6 kamers kan maken. De wanden van de kamers zijn in felle, leuke kleuren geverfd. Dat maakt het speels, maar tegelijkertijd oogt het mooi. Het dak is volledig doorzichtig, dat geeft niet alleen veel licht en ziet er modern uit, maar zorgt er bovendien ook voor dat je tijdens het spelen gene gekke houdingen moet aannemen om te kunnen zien wat je doet.

Net zoals bij het “Color House” kan je dit poppenhuis tof inrichten met allerhande andere Djeco spulletjes.

Djeco poppenhuis meubeltjes

Bij deze twee geweldige poppenhuizen horen natuurlijk ook meubeltjes om ze te kunnen inrichten. We lijsten alle meubeltjes voor je op:

Kortom, zoek je een leuk houten poppenhuis met bijpassende meubeltjes? Dan is Djeco zeker iets voor jou!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*