Plan Toys, duurzaam speelgoed waarbij niets verloren gaat.

Plan Toys , het houten speelgoed waarbij tijdens het productieproces niets, verloren gaat. Ook de energie niet!

Plan toys plasticine
Plasticine zelf maken van natuurlijke grondstoffen en dan met het duurzame speelgoed van Plan boys de leukste figuren maken!

Het nieuwe speelgoed van Plan Toys wordt gemaakt van het afval van de rubberbomen. De takken worden fijngemalen en samen met het houtzaagsel vormen zij de ingrediënten van een geperst hout. Tijdens het fabricageproces van dit nieuwe hout wordt de niet-giftige kleurstof toegevoegd. Dat heeft als voordeel dat het hout dus ook binnenin gekleurd is.

De bootjes en waterdieren die Plan toys heeft ontworpen mogen in het water en kunnen dus gemakkelijk afgewassen worden. Zo heb je dus badspeelgoed van hout!

houten badspeelgoed
Houten speelgoed dat in bad kan? Plan Toys heeft het!

Wat ik echt leuk vind zijn de vormpjes, deegrollen en snijwerktuigen voor plasticine. Maar wat helemaal tof is: je kan de plasticine zelf maken met producten die in elke keuken staan zoals bloem, zout, water, olie en azijn! Deze plasticine werkt echt aangenaam en je kan hem goed bewaren in een afgesloten potje. Wil je de plasticine kleuren? Dan kan je dat eveneens met ingrediënten uit de keuken! Hoe je deze plasticine kan maken staat op het bijgevoegde foldertje van Plan Toys. Na gebruik was je de werktuigen gewoon met  wat water.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*