Online speelgoedwinkels, dit is belangrijk.

Uiteraard is Kiki niet de enige online speelgoedwinkel, als je wat rondsurft vind je er erg veel. Allemaal zijn ze anders, maar waar let je nu op als je speelgoed online wil gaan bestellen? Wat is belangrijk?

Online speelgoedwinkels en assortiment

Het belangrijkste verschil tussen verschillende speelgoed webshops is het assortiment. Ga je voor duurzaam speelgoed? Gemaakt van degelijke materialen zoals hout en metaal, gerecycleerde kunststof? Of ga je liever voor de goedkopere optie waarbij minder aandacht is voor materiaal? Dat is een belangrijke keuze. Daarnaast heeft elke winkel z’n eigen stijl, je hebt misschien graag dat speelgoed in je huis past? Dan zal de ene online speelgoedwinkel beter bij je passen dan de andere.

Wat ook gezegd moet worden is dat er speelgoedwinkels zijn die volledige assortimenten van merken overnemen, zonder deze eerst zelf te kiezen. Andere winkels kiezen dan weer enkel de producten die hen goed lijken. Want ook binnen één merk zit veel verschil.

Service, wat wil je?

Service online speelgoedwinkels
Via een chat krijg je meteen antwoord op je vraag. Da’s erg praktisch.

Welke service wil je krijgen in een webshop? Ben je tevreden met antwoord op mail na 2 dagen als je een probleempje hebt of wil je liever meteen antwoord via telefoon, mail, chat, social media op vragen zoals “ik zoek een cadeautje voor een kindje van 2 jaar, heb je ideeën?” Hierin zijn grote verschillen. De ene zal een snelle en goede service belangrijk vinden, de ander hecht hier minder waarde aan.

Bij Kiki shoppen heeft bijvoorbeeld bepaalde belangrijke voordelen:

  • Betaal pas achteraf, wanneer je je pakje ontvangen hebt. Zo ben je gerust en het is erg handig!
  • Altijd hulp via mail, telefoon, chat, Facebook… noem maar op. We kennen onze producten uitstekend, dus je kan met alle vragen bij ons terecht.
  • Als je speelgoed als cadeau wil geven is het leuk dat dit ingepakt is in leuk papier. Daar doen we bij Kiki niet moeilijk over. We pakken je bestelling graag in in leuk papier!

Duidelijkheid

Niet alle webshops zijn even duidelijk in kosten of in de levertijd. Sommige online speelgoedwinkels vermelden niet wat de verzendkosten zijn totdat je gaat afrekenen. Andere geven een levertermijn van bv. 3 à 5 werkdagen terwijl je bij sommige webshops ook ziet “morgen geleverd”.

Niet alleen online

Het is altijd een voordeel als een webwinkel ook een fysieke locatie heeft waar je alle producten kan komen bekijken, meenemen of afhalen. Zo kan je steeds ergens terecht met vragen of vooraleer je besteld eens alles goed bekijken. Daarnaast is het dikwijls ook gewoon leuk om met je kinderen naar een speelgoedwinkel te gaan.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*