Nieuwe loopfietsjes: Wheelyrunner!

Met de langer en warmer wordende dagen begint het alsmaar meer te kriebelen om naar buiten te gaan. Wat wandelen, in de tuin zitten, boodschappen doen per fiets… Om zo’n dingen nog leuker te maken kies ja natuurlijk voor een loopfiets! Sinds kort hebben we er weer twee nieuwe in ons assortiment van het merk wheelyrunner, misschien wel net diegene die bij jouw wensen passen!

Loopfiets Wheelyrunner
En bollen maar!

Loopfietsjes van Wheelyrunner

Geen houten loopfietsjes, maar wel van metaal. Dat zijn de nieuwe loopfietsjes van wheelyrunner. Je hebt de Wheelyrunner loopfiets in het zwart en die in het roze. Buiten de kleur verschillen ze niet. Er zijn echter wel enkele verschillen t.o.v. andere loopfietsen in ons assortiment:

  • De loopfietsjes zijn van metaal. Hierdoor kunnen ze beter tegen water en zien ze er ook al meer als een echte fiets uit.
  • De bandjes/wieltjes zijn voorzien van kogellagers. Zo bollen ze extra goed!
  • Het zadeltje is in hoogte verstelbaar, van 35 tot wel 45 cm. Dat maakt de Wheelyrunners ook geschikt vanaf 2 tot wel 5 jaar.
  • Maar het meest unieke én handige: De voetensteun! Wanneer je al wat snelheid hebt kan je op die manier je voetjes hierop (van de grond) zetten en makkelijk verder bollen. Da’s niet alleen leuk en veilig, maar ook nog eens de beste voorbereiding op het echte fietsen zonder zijwieltjes. Je leert immers op die manier om je evenwicht te bewaren.

Loopfiets kopen? Hier moet je op letten

Als je een loopfiets online wil kopen hou je best met volgende zaken rekening:

  1. Materiaal: Er zijn metalen loopfietsen (zoals deze van Wheelyrunner), maar ook houten (die er dikwijls erg mooi uitzien) maar bv. ook van stevig kunststof zoals de Wishbone Re-bike. Elk heeft zo z’n voordelen. Hout is mooi en duurzaam, metaal is vrij licht en kan wat beter tegen water. De kunststof loopfiets is (als hij van goede kwaliteit is) beste van beide werelden.
  2. Aangepast aan de leeftijd/grootte. Kan je het zadel in hoogte aanpassen? Is dit geschikt voor m’n kleine (b)engel? De ene loopfiets groeit echt mee, de andere heeft minder mogelijkheden.
  3. Banden: voor het beste comfort kies je best luchtbanden. Er bestaan ook wel modellen waarbij dit massieve banden zijn, maar dit raden we ten zeerste af.

Toch nog vragen? Dan helpen we je graag verder! En oohja, vergeet zeker geen gepaste, maar gekke kinderhelm.

 

 

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*