Nieuwe collectie Jeune Premier boekentassen!

Jeune Premier sporttas
Wat een geweldige sporttas!

Opgelet! Wil je de collectie van 2017! Dan vind je deze hier.

TIP: wil je graag 5% korting? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Deze blogpost dateert van 10 juni 2016, ondertussen zijn er weer geweldige Jeune Premier boekentassen, rugzakjes en zelfs sporttassen bijgekomen! In onze categorie “schooltassen” ontdek je het meest recente aanbod van onze schooltassen, waaronder die van Jeune Premier. We verwachten dat begin Juni de collectie van 2017 geleverd zal worden. Die zie je dan meteen verschijnen in onze webshop!

Ja, daar zijn ze! De nieuwe boekentassen van Jeune Premier! Ze hebben een zelfde, unieke en exclusieve uitstraling als hun vorige boekentassen, maar ze zijn weer dat tikkeltje leuker geworden!

Het materiaal is nog even degelijk, maar er is wel een verschil: Het leder dat nu gebruikt wordt is “Eco leder”. Beter voor de natuur en zelfs voor je portemonnee!

Cherries Mini Midi Maxi Jeune Premier
Mini, Midi en Maxi

Jeune Premier boekentassen zijn er niet enkel in alle kleuren en met de leukste verschillende figuren, ook in verschillende maten! Neem nu deze te gekke Kersen schooltassen in Mini, Midi en Maxi!

Voor de voorstelling van de nieuwe collectie schooltassen ging Jeune Premier samenwerken met top-fotografe Emilie Vercruysse, dat leverde geweldige beelden op! We geven je er graag enkele mee.

Meisje jeune premier schooltas of boekentas
Zo mooi!
Beste vriendinnen schooltas
Beste vriendinnen
Jeune Premier
Klaar om te vertrekken
Boekentas Uil
Boekentasje Uil

 

Nieuwe collectie Jeune Premier boekentassen
Pin ze!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*