Nieuwe Brio trein: voor de allerkleinsten!

Brio mijn eerste trein
Felle kleuren en super veilig!

Brio is er alleen voor kinderen vanaf 3 jaar? Nu niet meer, want Brio merkte dat hun treinen best populair waren bij -3 jarigen maar ze geen geschikte Brio trein hadden hiervoor. Het is immers niet zo eenvoudig voor deze leeftijd speelgoed te ontwikkelen. Het moet leuk zijn maar toch veiligheid als prioriteit hebben. Daarom ontwikkelde men dit van Brio: Mijn eerste trein. Een veilige trein die op de gewone banen van Brio past. Op zich verschilt deze trein niet zo erg van de andere, je kan zo veel of zo weinig wagons op elkaar aansluiten als je wil. Je zet ze in de volgorde die je wil en je laat ze overal rijden. Er zijn echter bepaalde maatregelen genomen om het voor deze allerkleinsten nog leuker te maken. De kleuren zijn bijvoorbeeld een stuk feller gemaakt en een van de wagonnetjes heeft kralen die je kan bewegen. De magneten die de wagonnetjes aan elkaar verbinden zijn nu goed afgedekt met plastiek.

Nog wat over Brio…

brio garage
Deze geweldige garage van Brio is enorm populair. Wat wil je, jan kan ‘m aansluiten op je andere brio treinsporen, er zit een lift in en hij is stevig!

Voor wie Brio nog niet kent: Brio maakt houten kinderspeelgoed van de beste kwaliteit. Veiligheid en duurzaamheid staan voorop. We stellen dit ook in de parktijk vast, we maken het bijna nooit (of beter: echt nooit) mee dat mensen speelgoed van Brio terugbrengen naar de winkel omdat er iets stuk is. Integendeel, mensen komen terug om nog wat extra treinen van Brio of wat treinsporen te halen. Dat maakt dit merk ook zo leuk: je kan starten met een eenvoudige set en nadien alsmaar verder uitbreiden! En dit jarenlang! Je hoort wel eens dat een kind dit ooit kreeg voor z’n verjaardag en doorgaf aan kleine neefjes die telkens uitbreidde. De jongste heeft nu een erg grote collectie, waarmee vriendjes graag kom spelen. En stiekem die ene grote neef (die er ooit mee begon) ook nog!

Trouwens, wist je dat je de treinen en treinsporen ook gewoon kan komen testen in onze winkel te Sint-Antonius? We voorzien een hele tafel vol Brio speelgoed! Hopelijk tot snel in onze winkel of webshop!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*