Naar de grootste speelgoedbeurs van Europa!

Nürnberg, dé speelgoedstad bij uitstek. Niet alleen met een prachtig speelgoedmuseum, maar ook met de grootste speelgoedbeurs van Europa: De Spielwarenmesse.

Wat gingen we daar zoeken?

Speelgoedwinkel Kiki
Héél vroeg ’s morgens vertrokken we in onze Speel•goed Kiki auto.

Als speelgoedwinkel willen we de leukste, mooiste en beste spulletjes voor iedereen. Daarom bezoeken we regelmatig beurzen in

België en Nederland waar we veel mooie dingen vinden. Maar leuk speelgoed is niet genoeg, we willen echt ’t beste en het origineelste hebben. Daarom gaan we helemaal naar Duitsland, 7 uur in de wagen om de meest exclusieve merken te ontdekken of om de nieuwigheden van gekende merken te bekijken. Omdat de beurs daar zo ongelofelijk groot is hebben we er meteen een lang weekend van gemaakt, maar dat vonden we niet erg hoor!

Wat hebben we gedaan?

Om te beginnen hadden we afspraken met gekende merken om nieuwe producten te testen en te kijken of we ze zelf willen aanbieden. Maar dat is niet het enige, we stellen de vragen die we van klanten krijgen over producten en vertellen wat er leeft in de winkel.

Kinetisch zand
Kinetisch zand, erg speciaal maar ontzettend leuk!

We ontdekken ook nieuwe merken en producten. Zo kregen we een staaltje mee van Kinetisch zand. Een erg bijzonder product wat misschien wel binnenkort bij Kiki te krijgen is! Of wat dacht je van eenvoudige maar te gekke ballen?

Volgend jaar nog eens?

Jazeker! Want we werden wel héél erg goed in de watten gelegd! Zo kregen we leuke sleutelhangertjes van Cuboro en werden we fantastisch ontvangen met een heuse stoet. En niet te vergeten: Allemaal nieuwigheden ontdekken, da’s op zich al fantastisch!

 

 

Cuboro cadeautjes
Sleutelhangertjes, een USB met filmpjes. Leuke cadeautjes!
Speelgoedbeurs
De sfeer zat er in!$
Speelgoedbeurs ontvangst
Wat een ontvangst!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*