Terug naar school met de mooiste, hipste en leukste schooltassen!

Velen willen er niet aan denken, terug naar school, ’s avonds boekentas maken, ’s morgens die schooltas aan om door weer en wind naar school te fietsen. Maar het zal niet anders gaan, duizenden kinderen zullen weel naar school gaan, voor sommigen misschien de eerste keer naar de kleuterklas of naar het eerste leerjaar.

Hét attribuut bij uitstek voor een schoolgaand kind is uiteraard z’n schooltas. De ene kiest voor een echt boekentasje, de ander voor een rugzakje. Een extra motivatie om toch maar uit te kijken naar die eerste schooldag is dan ook een super leuke schooltas! Wij zochten de allerleukste en degelijkste uit, voor ieder wat wils. Laat ons er enkele op een rijtje zetten.

Rugzakje hond van Moulin Roty 

Rugzakje hond Moulin Roty
Super mooi, super schattig!

Dit rugzakje is echt ongelofelijk schattig! Zie je je zoontje of dochter al de schoolpoort binnenwandelen?   Dit rugzakje is misschien wel wat te klein voor het eerste leerjaar, het is eerder geschikt voor kleutertjes om hun brooddoos, koekje en knutselwerkjes in mee te nemen.

Rugzakje uil van Skip Hop  zoo

Rugzakje uil schooltas
Stevig, degelijk en mooi.

Wat kan je nog meer zeggen dan een afbeelding? Dit rugzakje is ook zo schattig! Het biedt iets  meer ruimte dan  voorgaand rugzakje maar is minder zacht. Ideaal voor een dagtrip te maken, of naar het 1ste  leerjaar te gaan!

Schooltas Jeune Premier met Uiltjes

Jeune Premier schooltas
Prachtig toch? Erg degelijk, gaat lang mee, onweerstaanbaar mooi!

De schooltassen van Jeune Premier zijn de meest degelijke schooltassen voor kinderen. Zo is deze schooltas vervaardigt uit stevig canvas en afgewerkt met echt lamsleder. Dat is leder dat tegen een stootje kan en toch vrij licht is. Deze schooltassen kunnen écht generaties mee! Als je kind er nu meer rondloopt, zal je zoon of dochter dit boekentasje nog aan zijn/haar eigen kinderen kunnen geven. Deze gaan niet stuk, maar zijn ook erg mooi. Kijk maar!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

4 reacties op “Terug naar school met de mooiste, hipste en leukste schooltassen!

 • Beste,

  schooltas jeune premier met uiltjes is die geschikt om naar het vierde leerjaar te gaan.
  welke zijn de afmetingen en prijs + om hem op te sturen?
  alvast bedankt voor de info.
  met vriendelijke groeten,
  patricia

 • Kunnen jullie mss ook een foto of beschrijving van de binnenkant geven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*