Micro steps: Zo slim zijn ze.

Steps zijn niet nieuw, al jaar en dag bewegen kinderen, jongeren (en ja, ook volwassenen in bv. grote bedrijven) zich voort met steps. Ze zijn er in alle soorten en maten, alle kwaliteiten. Micro is zo’n merk waarvan wij zeggen: die hebben het wel echt slim bekeken.

micro step historiekOntstaan van het merk Micro

Het begon allemaal uit “gemak”. De uitvinder van de stept, Wim Ouboter, wilde een eenvoudig vervoersmiddel om zogenoemde “Micro” afstanden te overbruggen. Een fiets of auto zijn daar niet echt handig voor. Het moest makkelijk en snel zijn. Slim, stevig, snel, opvouwbaar. Die eigenschappen moest het vervoersmiddel hebben. De Micro step was geboren. Intussen is dit merk en wereldwijde speler geworden en staan ze bekend om hun handige en uiterst kwaliteitsvolle steps.

Mini Micro 3 in 1 step blauwOnze favoriete steps

Micro heeft steps voor de allerkleinsten en voor volwassenen. Voor die eersten hebben we een echte top-favoriet: de 3 in 1 mini micro step. De step begint met een zadeltje (zoals je op de afbeelding kan zien). Dit is echt voor de allerjongsten. Van zodra een kind wat ouder wordt kan het zadel er af. Dan heb je een mini stepje, maar wel met 2 wielen vooraan en één achteraan. Je kan dus niet je evenwicht verliezen. Je gebruikt dan best nog als stuur de “O”-bar. Later kan je er dan het echte step-stuur (“T”-bar) opzetten.  Deze step groeit dus volledig mee!

Voor de wat ouderen is er een “gewone Micro step“, die ziet er uit zoals iedereen een step kent. Deze step heeft alles om van een echte kwaliteitsstep te spreken: antislip op de plan waar je je voeten op zet, zachte uiterst goede wielen, een verstelbaar stuur en zelfs een klein pootje waarmee je je step kan wegzetten zonder deze op de grond te moeten leggen of tegen de muur te moeten zetten. Handig!

Bijzonder aan de micro steps voor de allerkleinsten is de manier van sturen. Dit doe je niet door aan je stuur te draaien, maar door te leunen naar de kant waar je wil. Dit is veel intuïtiever en voor veel kinderen iets eenvoudiger. Moet je eens testen!

Ontdek in onze webshop loofpoetsen, loopwagens en steps en bestel eenvoudig online.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*