Merk in de kijker: 999 games en hun spellen

Spellen van 999 games hebben ondertussen al een hele reputatie opgebouwd. Met jaarlijks nominatie’s voor “spel van het jaar” en verschillende prijzen mag het gezegd worden: De spellen van 999 games zijn gewoon goed.

Voor iedereen het geschikte spel

Wil je een avondje gezelschapsspelletjes spelen met je gezin? Van 6 tot 99 jaar? Of spreek je regelmatig af met vrienden om samen te spelen en heb je nood aan wat uitdaging? Misschien wil je gewoon snel een spel spelen als je even moet wachten? 999 games heeft een breed assortiment wat alles aanbied, in elke categorie en leeftijdsgroep blinken ze uit. Bovendien lukt het hen regelmatig

De kolonisten van Catan
De kolonisten van Catan, hét spel van 999 games. Met een junior versie en tal van uitbreidingen is het voor iedereen geschikt.

een spel te maken dat de jongste kinderen kunnen meespelen, maar tegelijkertijd ambiance garandeert bij de oudere generatie.

Bij 999 games heb je bordspellen en kaartspellen. Deze zijn zowel voor verschillende leeftijden, maar ook voor wat je zelf het liefste hebt. Zo hebben ze de expertspellen (Agricola, fabrieksmanager), de echte familiespellen met toppers zoals De kolonisten van Catan en Carcassonne of eenvoudige sfeermakers zoals Halli Galli en Boonanza.

Eenzelfde spel, maar dan makkelijker of moeilijker

Sommige spellen slaan erg aan, je kan er maar niet genoeg van krijgen. Toch is het misschien voor het kleine zusje te moeilijk of heeft grote broer liever dat het wat moeilijker is. Daarom heeft 999 games bij z’n populairste spellen varianten ontworpen. Zo heb je de Halli Galli Junior en Halli Galli extreme, respectievelijk een makkelijkere en moeilijkere versie. Dergelijke varianten hebben meestal dezelfde kwaliteiten als hun originele uitvoering, je bent dan dus zeker van een goed spel, helemaal naar jou wensen!

Eenzelfde spel, véél uitbreidingen

Krijg je niet genoeg van een spel? Dat is begrijpelijk, maar misschien wil je dan eens wat verandering, of meer uitdaging. Daarom zijn er bij veel spellen tal van uitbreidingen. Denk maar aan de vele uitbreidingen van Carcasonne, Agricola, Boonanza en De kolonisten van Catan. Zo wordt je spel telkens groter, uitdagender en kan je ook afwisselen. Verschillende uitbreidingen combineren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Let wel op! Meestal heb je voor een uitbreiding steeds de basisversie nodig, kijk dit dus steeds goed na!

Kortom, de spellen van 999 games zijn TOP! Weet je niet welk spel voor jou geschikt is? Dan helpen we je graag verder!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*