Meisjes speelgoed

Wij denken dat er niet zoiets bestaat als echt meisjes speelgoed of jongensspeelgoed. We vinden immers dat een meisje gerust met treinen van Brio kan spelen en een jongen met poppenkleertjes van Corolle. Toch zie je natuurlijk vaak dat bepaald speelgoed goed scoort bij meisjes. Meestal zijn dit spulletjes die ze ook zien bij mama. Verzorgen van kindjes of zichzelf opmaken zijn echte toppers.

Dit meisjes speelgoed wordt vaak gekozen… en scoort!

Als je een cadeautje moet kopen voor een meisje zonder goed te weten wat ze graag heeft, neem je best iets waarmee de meeste meisjes erg blij zijn. We geven je graag wat suggesties, populair speelgoed voor meisjes.

Meisjes speelgoed beautycase
Beautycase, da’s pas meisjes speelgoed.
Corolle Pop speelgoed meisjes
Het hoeft niet altijd roze te zijn. Prachtige Corolle Pop!
Meisjes magnetiboek speelgoed
Magnetiboeken van Janod zijn er uiteraard voor jongens en meisjes. Maar deze valt meestal beter bij meisjes in de smaak.

Dit vinden meisjes leuk

Net zoals jongens graag hun vader imiteren door te klussen en graag met auto’s bezig zijn, zo doen meisjes liefst activiteiten na die ze mama zien doen. Opmaken is hier het grote voorbeeld van, maar ook zorgen voor poppen is een topper. Welk meisje heeft er nu nooit voor een pop gezorgd? Met een pop alleen is een meisje jammer genoeg niet zo erg veel. Het zijn vooral de poppenkleertjes die het leuk maken! Daarnaast lijken veel meisjes (ook jongens, maar meisjes in ’t bijzonder) graag creatief bezig te zijn. Knutseldozen van Djeco zijn hiervoor erg geschikt, je hebt ze in neutrale thema’s, typische jongens uitvoeringen en uiteraard ook de meer roze varianten. Daarnaast is er erg veel speelgoed dat volledig unisex is maar bijvoorbeeld in een meisjes en jongens uitvoering, zoals steps, knuffels of loopfietsjes.

Onthoud dit: Een meisje is niet verplicht te spelen met poppen, spelen ze liever met ridders of treinen? Dan is dat helemaal in orde natuurlijk!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*