Ons leukste buitenspeelgoed

De dagen worden langer en warmer, tijd dus om naar buiten te komen. Voor kinderen betekent dit meestal buitenspelen en dat gaat het best met leuk buitenspeelgoed! Het is natuurlijk niet eenvoudig om te zeggen welk speelgoed nu leuk is en welk niet, want dit verschilt uiteraard naargelang de leeftijd en het karakter van het kind.

We pikken hier graag ons favoriete buitenspeelgoed uit.

 

De 3-in-1 mini Micro step is een echte topper. Dat vinden we niet alleen zelf, maar horen en zien we vaak in onze winkel.

3-in-1 Mini Micro step
3-in-1 Mini step van Micro

Deze step van Micro (die trouwens ook in het roze te verkrijgen is) is niet zomaar een step. Er zijn tal van bijzonderheden dat deze step tot wonderbaarlijk leuk buitenspeelgoed maken.

  • De step groeit mee, zo start je al vanaf 1 jaar en heeft de step een soort zadel, je kan vooruitgaan met dezelfde techniek als een loopfietsje.
  • 2 wielen vooraan zorgen voor een goed en veilig evenwicht. Daarnaast kan je de step dus eenvoudig laten staan en is er geen pootje of muur nodig. Een kleine bengel vooruit duwen terwijl hij/zij met beide voetjes op de step staat, is geen probleem! (Voor de bengel dan toch, of mama/papa dat zo leuk gaan vinden ;))
  • Je stuurt niet door aan je stuur te draaien, maar te leunen. Dit is veiliger, bevordert het evenwicht en rijdt lekker soepel.
  • Wanneer je groter/ouder wordt, kan je het stuur in hoogte verstellen.

 

Ben je een echte ontdekker en nieuwsgierig? Ga je op vakantie in de natuur? Of wil je je eigen tuin verkenner?

Ontdekkingskoffer van Moulin Roty Buitenspeelgoed
Ontdekkingskoffer van Moulin Roty voor echte avonturiers!

Dan is deze ontdekkingskoffer van Moulin Roty voor jou het leukste buitenspeelgoed! Deze koffer ziet er niet enkel leuk uit maar zit ook vol echte degelijke ontdekkingsmaterialen zoals een drinkenbusje, een echte verrekijker, een kompas… en dat allemaal in een stoere koffer die je makkelijk kan meenemen! Klaar om op pad te gaan?

 

Strandemmer met frisbee
Strandemmer vol spulletjes met frisbee

Ga je naar het strand of speel je graag in de zandbak? Dan is voor jou het leukste buitenspeelgoed ongetwijfeld deze strandemmer met frisbee. Deze strandemmer, die gevuld is met allerlei strandspeelgoed zoals een rijf, zeef, schepje, is van duurzaam kunststof. Je krijgt er al je spulletjes in kwijt en het deksel is een geweldige frisbee! Zo kan je ineens wat afwisselen, eerst bouw je een kasteel en daarna ga je wat frisbeeën. Of misschien speel je niet zo graag met zand maar je zusje/broertje wel en wil je zelf liever frisbeeën? Met deze strandemmer heeft ieder wat wils!

 

 

Uiteraard vind je in onze winkel of webshop nog veel meer buitenspeelgoed, maar hou volgende zaken dus in je achterhoofd: Ga je op reis? Naar waar? Kan je kind niet stilzitten? Wil hij op avontuur en ontdekker? Of bouwt hij liever?

(Tip: bezoek ook eens onze loopfietsjes webshop)

Heb je nog vragen? Of wil je graag meer tips? Mail, tweet, Facebook, chat, bel ons of kom langs in onze winkel te Zoersel!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*