Het verhaal van Amanda

Tags:

KiDDoWz, een blog, gestart in november 2012, is een blog waarop geschreven wordt over allemaal leuke dingen/producten/webshops voor kinderen en hun (groot)ouders. Maar, wie zit er nou eigenlijk achter al die langdradige (haha) verhaaltjes…nou dat ga ik jullie vertellen:

Mijn naam is Amanda, 28 jaar en de trotse moeder van een zoon van 5 jaar. Tevens ben ik ook de gelukkigste dame op aarde omdat

Kiddowz blog speelgoed
Amanda met haar favoriete zoontje.

ik de beste man van de wereld getroffen heb! Hoewel hij niet de papa van mijn zoon is, heeft hij vanaf het begin zijn “taak” als man des huizes goed opgepakt en zorgt hij met veel liefde voor de kleine man en mij!

Eerlijk gezegd, dacht ik nadat mijn relatie over ging met de vader van mijn zoon, dat ik nooit meer “aan de man” zou komen en mijn kleine jongen dus alleen met mij zou opgroeien. Na nog een mislukte relatie daarna en tevens een hoop gedoe, ben ik hem dan toch tegengekomen.

Toch was het best moeilijk moet ik bekennen, want “zomaar” weer in een relatie stappen kan natuurlijk niet, je hebt als moeder ten alle tijden toch rekening te houden met je kind(eren). Gelukkig was de klik meteen aanwezig en merkte ik vanaf het begin al dat mijn kleine jongen zich veilig voelde en de nieuwe situatie makkelijk accepteerde.

En dan nu weer even verder over KiDDoWz….ik ben begonnen met schrijven toen ik werkloos was en eigenlijk gewoon iets leuks wilde doen, naast het eeuwige solliciteren! Ik hou van mooie/leuke/nieuwe spullen én van kinderen, dus de keuze was snel gemaakt om te gaan schrijven over leuke dingen voor kinderen en hun (groot)ouders. Ja, die ouders en grootouders moeten ook niet vergeten worden, vandaar dat ik zo nu en dan even afwissel! Ik heb er nog steeds veel plezier in en “het werk” blijft nog steeds binnenstromen. Tegenwoordig heb ik zelfs hulp van 2 mede-bloggers, beide mama, zodat ik ook nog wat tijd voor andere dingen over heb! Want jullie herkennen het misschien wel, soms ga je zo in iets op dat je ineens een paar uur verder bent. Net zoals het lezen op een E-Reader bijvoorbeeld…o zie je, ik dwaal weer af!

Point of the story, doe wat je leuk vindt en als je een blog wilt beginnen, dan moet je dat gewoon doen! Het kost tijd dat geef ik toe, maar als je er plezier in blijft houden dan komt het vast goed! En ook vrouwen mét kind kunnen dus nog de beste man van de wereld tegen het lijf lopen! Take it easy….al voel je je nu even rot en zie je het niet meer zitten….en voel je je alsof je nooit meer een leuk persoon gaat vinden die bij je past…jouw tijd komt nog! Echt!

Speelgoed KIKI verkoopt kwalitatief speelgoed, waar je een hele poos plezier van kan hebben. Mijn zoon is nogal een “ontdekker”

Kapla, dat is duurzaam speelgoed.
Kapla is echt leuk! Da’s speelgoed waarmee je echt alles kan bouwen!

dus wat mij het meeste aanspreekt zijn de experimenteerdozen, waar overigens ook weer het thema dino’s veelvuldig aan bod komt! Als je weleens mijn blog leest, zal je inmiddels wel weten dat dino’s zijn favorieten dieren zijn!

Ook het constructiespeelgoed past helemaal in ons straatje! Mijn zoon heeft namelijk een hele doos met Kapla, waar hij graag mee aan het bouwen is. We zijn laatst zelfs naar een speciale Kapla dag geweest hier in het centrum, geweldig vond hij dat.

Ook voor Baby’s en peuters kun je terecht bij Speelgoed KIKI! Eigenlijk moet je gewoon zelf eens de tijd nemen om de webshop te bekijken! Zelfs voor een cadeautje voor op een verjaardagsfeestje kun je terecht! En heb je een entertainer in huis? Nou, een goocheldoos, gitaren en poppenkastpoppen zijn snel gevonden bij Speelgoed KIKI! Enjoy!!!

Liefs enne, neem eens een kijkje op de blog, als je het leuk lijkt:   http://www.kiddowz.wordpress.com

Amanda

Bedankt voor het schrijven van deze blog! Wil je zelf eens iets schrijven op onze blog? Dat kan! Laat maar iets weten!

 

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*