10 leuke kerstcadeautjes

Wie een kerstboom plaatst in zijn huis, legt in vele gevallen ook pakjes onder die boom.

Kerst en nieuw komen nu wel heel dichtbij. In veel gevallen betekent dat gezellig samen zijn, lekker eten en plezier maken. Het is dan ook een hartverwarmende tijd, die door alle lichtjes, zorgt dat de winter toch iets makkelijker verteert wordt. Wie een kerstboom plaatst in zijn huis, legt in vele gevallen ook pakjes onder die boom.

De tradities daarrond zijn heel erg verschillend. Sommigen openen alle pakjes op Kerstavond, andere families houden ze dan weer voor Kerstdag en nog anderen sparen ze op tot het nieuwe jaar. In sommige families worden de grootste pakjes met Kerst & nieuw gegeven. Anderen kiezen dan weer voor kleine attenties. Soms worden er zelfs lotjes getrokken zodat je slechts voor één iemand een pakje moet voorzien. Maar waar men ook voor kiest, pakjes dat is gewoon altijd fijn.

Inspiratie over welk cadeautje je dient te kopen, dat is nog een ander paar mouwen… Het is echt niet altijd eenvoudig om op het perfecte pakje, binnen je budget, te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Speelgoed Kiki voorziet daarom alvast de nodige pakjes inspiratie voor de allerkleinsten.  We maakten een selectie uit ons ruime aanbod en kozen daarbij vaak voor duurzaam speelgoed.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Houten knikkerbaan, €64,95Deluxe treinset, €240 Tekendoos met 88 tekenspullen, €31,90Loopwagen Crazy Doggy, €54,90Hamertje Tik Monsters, €24,90Tafel & stoel voor kleuters, €149,90Wheelybug Egel, €79,95Stapeltoren, €12,90Stapeltuimelaar, €16,90Reuzen raket magnetisch, €54,90

Deze voorgestelde cadeautje vinden wij deze winter toppertjes en er zijn bovendien opties binnen ieders budget. Is het toch nog niet helemaal wat je zoekt? Verdiep je dan zeker eens verder in ons ruime aanbod aan speelgoed. De webshop is opgedeeld in verschillende categorieën en er is een zoekfunctie zodat je snel en makkelijk kan vinden wat je zoekt. Of kom gewoon eens langs in onze fysieke winkel. Bovendien zijn we de komende zondagen: 17 dec, 24 dec en 31 dec extra open en dit telkens van 11u tot 16u. Misschien tot dan?!?

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*