Jeune Premier collectie 2017!

–> Shop hier meteen de collectie van 2017

De nieuwe collectie Jeune Premier 2017 is er! Da’s geweldig leuk nieuws, want dat wil zeggen dat er nieuwe boekentasjes (of schooltassen), rugzakjes, pennenzakken… Dit jaar zijn er zelfs boekentassen met wieltjes onder voor de liefhebbers, da’s alvast beter voor je rug als je veel schoolspullen moet meenemen. Bovendien hebben nu ook alle boekentasjes gescheiden vakken in de tas.

De geweldige spulletjes van Jeune Premier zijn er voor kleuters en lagere school kinderen. Let er dus goed op welk formaat je kiest als je een boekentasje in onze webshop wil bestellen. Hier onder krijg je alvast een eerste indruk van de geweldige collectie van 2017, klik op een foto om het product te bekijken. Dit is natuurlijk niet alles, daarvoor bezoek je best even onze webshop leukespulletjeskiki.be of voor de Nederlanders: leukespulletjeskiki.nl!

Jeune Premier Eagle Schooltas

Kittens rugzak Jeune Premier 2017

Rainbow Unicorn boekentas

Jeune Premier boekentas

Cavalerie Jeune Premier boekentas

Jongen Jeune Premier 2017 schooltas

Meisje Jeune Premier 2017 boekentasje

Jeune Premier: een Belgisch merk met klasse ^

Dit Belgische merk, dat in de eerste plaats richtte schooltassen (boekentassen) zet in op prachtige designs en uitmuntende kwaliteit. Zo worden alle spulletjes gemaakt van stoffen zoals vilt, jeans of kunstleder. Kunstleden? Jawel. Bij dit proces zijn immers geen schadelijke chemische processen nodig, terwijl dit bij dierlijk leder wel het geval is. Het ziet er echter even mooi uit en van kwaliteitsverlies is geen sprake, integendeel. Elke jaar komen ze met een nieuwe collectie, steeds leuker, comfortabeler en uitgebreider. Met deze prachtige boekentassen wordt naar school gaan echt een plezier!

Kiki: officiële verdeler van Jeune Premier

We zijn trots dat we een officieel Jeune Premier verkooppunt zijn! Jeune Premier gaat voor degelijkheid en verwacht dit ook van haar verdelers. Winkeltjes die service bieden, klanten helpen en hun uiterste best doen steeds het allerleukste boekentasjes voor hun klant te vinden. Dingen waar we bij Kiki volledig voor gaan, dat heeft Jeune Premier gelukkig gezien, want we hebben de eer deze prachtige schooltassen te mogen verkopen! Nog vragen? Stuur ons een mailtje, bel even of bereik ons via de chat. Wil je de boekentasjes graag in ’t echt zien? Kom dan eens langs in onze winkel.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

2 reacties op “Jeune Premier collectie 2017!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*