Start de zomer met houten buitenspeelgoed!

De zomer brengt goed weer mee, tijd om naar buiten te gaan en buiten te spelen! Buitenspelen wordt natuurlijk leuker met buitenspeelgoed. Houten speelgoed, dat ziet er leuk uit en is degelijk. Maar bestaat er zoiets als houten buitenspeelgoed? Het kan immers nat worden, het moet tegen een stootje kunnen… We gingen op zoek, hier zijn onze suggesties houten buitenspeelgoed:

 

Kubb familie editie
Kubb Familie editie

Kubb (familie editie)

 

Onder velen wel bekend: Kubb. Een houten spel voor warme dagen. Het concept is vrij eenvoudig: Probeer blokjes van de tegenstander(s) omver te gooien met houten staven. Slaag je hier in? Dan kan je proberen de koning omver te gooien, wie dit als eerste kan wint het spel! Leuk bij dit spel is dat je perfect in teams tegen elkaar kan spelen en dat je wat beweegt. Telkens opnieuw een topper tussen vrienden of op een familie feest!

 

Houten piratenschip plan toys buitenspeelgoed
Houten piratenschip Plan Toys

Houten piratenschip

Een houten piratenschip, da’s toch niet nieuw? Toch wel! Want dit piratenschip kan echt in water, en is toch van hout! Het is namelijk een samengeperst gerecycleerd hout. Je kan dit houten buitenspeelgoed dus niet alleen in een zwembad of vijver gebruiken, maar ook eenvoudig afwassen en zelfs in de vaatwasmachine zetten!

 

Houten buitenspeelgoed boemerang
Houten boemerang

Houten boemerang

Als laatste tip voor houten buitenspeelgoed is er deze, toch wel unieke, boemerang. Een boemerang is bij de meesten wel bekend, je gooit ‘m weg en hij komt weer terug (enige oefening is meestal nodig). Deze houten boemerang echter heeft 3 “vleugels”, én ze is van hout.   Opletten: Deze boemerang is van de beste kwaliteit maar vereist wel enige deskundigheid. Voor gevorderden dus!

 

Dit mag je niet vergeten: Ook niet-houten buitenspeelgoed is van uitstekende kwaliteit! Denk aan metaal of degelijke kunststof. Twijfel je? We helpen je graag verder!

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*