Het leukste speelgoed

Dat je jezelf die vraag stelt is fantastisch! Want inderdaad, als je speelgoed zoekt moet je op zoek naar het leukste speelgoed. Het leukste speelgoed bestaat, maar is voor elk kind anders. Zo heb je verschillen in interesses van een kind en de leeftijd of intelligentie. Maar wij zijn er wel van overtuigd dat je in onze winkel (webshop of te Zoersel) leuk speelgoed vindt aangepast aan je kind. Bovendien helpen we je ook graag verder als je zelf niet goed weet wat nu geschikt speelgoed is.

Het leukste speelgoed, nu. En over 2 maanden?

Veel speelgoed is leuk op het ogenblik dat het kind het krijgt als cadeautje. Een schot in de roos lijkt het en het gaat meteen aan het spelen voor een uurtje. Geweldig! Dit is echter niet altijd hetgeen je wil, je wil hopelijk ook dat je kind er een week, een maand of jaar later nog steeds regelmatig mee speelt. Zo hoef je minder speelgoed aan te kopen en heb je minder plaats nodig in huis. Bovendien zal een kind er veel meer plezier van hebben.

Het leukste speelgoed
knutseldozen van Djeco zijn er in vele soorten, voor ieder wat wils!

Soms is er echter ook speelgoed dat inderdaad maar voor een bepaalde tijd leuk blijft. Bijvoorbeeld Djeco knutseldozen: Je maakt een knutselwerkje, is het af kan je het nog ophangen maar je zal nadien een andere activiteit moeten zoeken. Echter zijn deze dozen wel erg bevorderend voor de creativiteit en kunnen ze ideaal zijn op een regenachtige namiddag!

Bepaald speelgoed worden kinderen niet alleen snel beu, het gaat ook snel stuk. Daarom kiezen we met Kiki steeds voor degelijke materialen zoals hout, metaal of gerecycleerde stevige kunststof. Want zeg nu zelf, wat heb je aan speelgoed dat meteen stuk gaat?

Tip: Check hier ons houten speelgoed online.

Wat vindt mijn kind leuk speelgoed?

Een kind meteen laten kiezen kan werken, maar zorgt meestal voor impulsieve keuzes die niet steeds de beste zijn. Een truc kan zijn je kind een verlanglijstje te laten maken een na een lange tijd je kind nog eens een lijstje te laten maken. Wat komt nog overeen? Welk soort speelgoed vind m’n kind opnieuw leuk? Dit zullen al meer de interesses tonen dan het eerste lijstje.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*