Extra hulp in de winkel: Charlotte!

Charlotte is 29 jaar en werkt sinds oktober bij ons in de winkel. Toch een beetje bijzonder, want Charlotte heeft het syndroom van Down (waardoor ze dus een mentale beperking heeft).

Kiki speelgoed begeleid werken charlotte
Kleine pakjes maken!

Een mooi verhaal

Als winkel zoeken we steeds naar spulletjes voor kinderen, aangepast aan wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze leuk vinden. Nu Charlotte bij ons komt werken kunnen we ook haar iets bieden wat perfect past bij wie ze is. Via het programma “begeleid werken” van Monnikenheide (tehuis voor mensen met een verstandelijke handicap) is het mogelijk dat ze 1x per week mee komt bij ons in de winkel. Zo komt ze in contact met andere mensen, kan ze zelf haar steentje bijdragen. Charlotte kan veel! Zo kijkt ze leveringen na (zijn ze wel volledig?), geeft ze alle producten een stickertje met de juiste prijs. Ze zet de spulletjes terug mooi in de winkel, maakt van overschotjes inpakpapier kleinere verpakkingen en maakt de cadeautjes klaar die we bij bestellingen van de webshop steken. Een echte all-round medewerkster!

Dit vindt Charlotte er zelf van

Wij vinden het fantastisch dat ze elke donderdag van 14-16u ons komt helpen, maar ze is zelf ook enthousiast! Zo komt ze moedig met haar driewieler van 6 km ver volledig op haar eentje. Ze vindt het leuk als kindjes aan het spelen zijn in de winkel en zegt vriendelijk “goeiedag!” tegen de DPD-chauffeur die de pakjes van de webshop komt ophalen. Charlotte vindt ons kleur- en knutselgrief en de popjes voor baby’s echt geweldig. Natuurlijk, want ze is net tante geworden van een meisje!Kiki houten speelgoed webshop Charlotte

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

10 reacties op “Extra hulp in de winkel: Charlotte!

 • Veel plezier en succes Charlotte, we komen gauw kennis maken!

 • Proficiat Charlotte zo gauw ik kan dan kom zeker eens langs.

  Het is ook wel plezant zeker met Pascale samen te werken.

 • Heel tof initiatief .. ik ken verschillende personen met een verstandelijke beperking die heel blij zijn met hun job en die dit ook super goed doen !Charlotte is daar eentje van !!

 • Prachtig initiatief.
  Zo zouden er veel meer mogen zijn. Integratie is zo belangrijk…

 • Veel succes Charlotte, en veel plezier !
  Dit is een prachtig initiatief, Pascale heeft het hart op de juiste plaats!

 • Hey Pascale en Charlotte,

  Een prachtige samenwerking die bij jullie tot stand is gekomen!!!
  Charlotte heel fier dat ze in de krant stond.
  Op nog meer zo’n mooie initiatieven want mensen met een verstandelijke of psychische beperking hebben meer in hun mars dan je denkt!

  Groeten,
  Dorian

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*