Crayon Rocks krijtjes: online in de webshop!

Al enige tijd hebben we in onze webshop vol houten speelgoed ook iets wat niet uit hout is, maar wel gemaakt uit sojabonen en natuurlijke pigmenten: Crayon Rocks krijtjes! Uiteindelijk is het heel eenvoudig: wascokrijtjes voor kinderen én volwassenen in een kei-vorm. Kei-mooi, kei-leuk en kei-proper!

Wat zijn Crayon Rocks?

Het zijn wasco’s in de vorm van keitjes. Op zich ziet dat er al leuk uit, maar het is niet zomaar een andere vorm. Ze zijn ontworpen door een ergotherapeute en zo ontwikkeld dat het de fijne motoriek stimuleert. het blijkt dan ook uitermate geschikt als voorbereiding op het schrijven. Ideaal voor kleuters dus die richting 1e leerjaar gaan! Daarnaast zijn ze ook proper. In tegenstelling tot wascokrijtjes van veel andere merken blijven de krijtjes van Crayon Rocks niet aan de vingers kleven en bij uitbreiding dus ook niet aan de tafel, zetel, kleren… Da’s niet alleen aangenaam maar ook nog eens proper! Zo zijn mama en papa ook blij!

Steeds dezelfde krijtjes, verschillende aantallen.

Crayon Rocks Krijtjes
Een mooi doosje van 64 Crayon Rocks, hier zie je de speciale vorm van de krijtjes.

Alle producten van Crayon Rocks zijn hetzelfde. Het gaat om een doosje of zakje met een aantal krijtjes in. Dit gaat van 8, 16 tot 2×32. Deze set van 64 crayon rocks krijtjes is de grootste maar daar heeft nog nooit iemand spijt van gehad (dat horen we toch telkens in onze winkel). Dikwijls komen creatievelingen nadat ze een zakje van 8 krijtjes kochten al snel die van 64 halen. Als je natuurlijk bv. elk kind z’n eigen zakje wil geven, dan zijn de kleinere hoeveelheden misschien een beter idee.

Er is nog ander creatief speelgoed.

In de webshop van Kiki vind je naast deze leuke wasco’s ook nog heel veel ander creatief speelgoed. Denk maar aan de geweldige knutseldozen van Djeco, die bevatten steeds alles wat je nodig hebt om een klein of groot knutselwerkje te maken. En er is één groot geheim: of je nu erg creatief bent of niet, het resultaat is altijd mooi. Dat blijft motiveren! Naast de knutseldozen die erg populair zijn vind je natuurlijk ook gewoon verf, kleurpotloden, penseelstiften, pennenzakjes…

Nog even iets over die Crayon Rocks, die zijn niet enkel voor kinderen. Ze worden dikwijls ook gebruikt voor schetsen of in bedrijven om ideeën te illustreren op een creatieve manier. 

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Eén reactie op “Crayon Rocks krijtjes: online in de webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*