Corona heeft ons doen inzien dat het anders kan

Toen we op 18 maart 2020 onze fysieke winkel moesten sluiten vanwege COVID-19 was dat geen leuk nieuws. Datgene wat je elke dag met veel goesting doet, namelijk klanten helpen met hun zoektocht naar geschikt speelgoed, kon niet meer. Het is zo leuk om van klanten te horen waar hun kinderen of kleinkinderen graag mee spelen of hun verhalen te horen. Maar gezondheid eerst, dus alle begrip dat onze winkeldeur dicht bleef. De fysieke deur dan toch, want onze “online-deur” stond nog nooit zo wagenwijd open. Dat was zelfs te lezen in Het Laatste Nieuws. Het is geweldig om te zien dat mensen volop kiezen om online maar toch lokaal te winkelen. Maar ook kiezen voor écht goed speelgoed.

Inspireren kan ook online

We ontvangen veel klanten in de winkel die geen idee hebben met wat voor leuks ze buiten gaan. We proberen hen te helpen en inspireren. Dat wilden we niet verloren laten gaan, we schakelden een versnelling hoger op onze Facebookpagina, Pinterest en Instagram. Met elke dag een video met een tip om het thuis wat leuker te maken, berichten met inspiratie voor geweldig speelgoed, spellen, knuffels

Dit filmpje op onze Facebookpagina bijvoorbeeld (lees verder onder video):

Volg je ons nog niet op Facebook? ’t Is nog niet te laat:

Online bestellen: dat kan ook persoonlijk

(Lees verder onder foto.)

Speelgoed webshop Kiki leveringEen webshop hebben we al lang (6 jaar!), maar nu pas beseffen we hoe persoonlijk online shoppen kan zijn. Wie in de buurt van onze winkel bestelt heeft zijn/haar pakje vaak de dag zelf. We pakken alles in in leuk cadeaupapier, we helpen je graag verder via telefoon, mail, chat… Maar we gaan nog verder, een voorbeeldje: je bestelde een Corolle pop en poppenkleertjes? Maar de kleertjes in een ander formaat dan de pop? We bellen je even op om te kijken of dit misschien een vergissing is. Dat doen grote webshops ons niet na!

Na corona: andere openingsuren, betere service

Vanaf maandag 11 mei mogen we onze winkel weer openen. Maar dit zal nooit meer hetzelfde zijn. We merken dat jullie het eigenlijk best wel handig en leuk vinden, online bestellen met zo’n snelle levering! En wij vinden dat ook best leuk! Het is flexibeler voor jou en voor ons. En nu het eerste kleinkind van Pascale er bij is gekomen… je begrijpt het, hij verdient ook wat aandacht en tijd. Daarom slaan we een nieuwe weg in: we leggen volop de focus op de webshop, maar we behouden onze winkel voor iedereen die graag eens komt snuisteren. Daarom:

  • Winkel te Sint-Antonius open: Maandag (10u-18u: op afspraak), woensdag (8u30-11u30 – 12u30 18u), zaterdag (10u-18u).
  • Bestellingen naar buiten Zoersel, Malle, Brecht, Schilde, Brasschaat gratis levering vanaf €50 en binnen de 48 uur geleverd. (In héél België en Nederland).
  • Bestellingen naar Zoersel, Malle, Brecht, Schilde, Brasschaat altijd gratis levering. Besteld voor 15u? Dezelfde dag geleverd van maandag t.e.m. zaterdag. (Levering wordt 1x aangeboden)

We hopen jullie snel weer te zien, in onze webshop of op woensdag en zaterdag in de winkel!

 

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*