Corolle poppenkleertjes

De poppen van Corolle zijn erg leuk, da’s niet nieuw. Maar Corolle heeft meer, namelijk prachtige poppenkleertjes die perfect passen bij de poppen! Hier alvast enkele suggesties!

Waarom poppenkleertjes?

Met poppen spelen draait om imitatie, je kind doet mama of papa na en leert zorg dragen voor iets. Het is erg leerzaam en belangrijk. Een pop is meestal het eerste waar je kind echt voor moet zorgen zonder dat het enig risico is (zoals bijvoorbeeld een huisdier). Als je natuurlijk wil dat je kind goed voor een pop zorgt is het niet genoeg ze overal mee te nemen. Nee, net zoals je je eigen kind graag andere kleertjes aan doet zal je eigen kind ook een pop graag leuke kleertjes geven. Is het koud? Dan moet de pop winterkleren aan, logisch toch? En zoals vele mama’s en papa’s wil je kind ook dat een pop niet elke dag hetzelfde aanheeft. Kortom, het is net als een echte baby. Een paar leuke setjes van poppenkleertjes is dus écht leuk!

Ma corolle serie

De serie “Ma Corolle” zijn poppen die geen kleertjes (buiten ondergoed) aanhebben. Daarnaast is er een uitgrebreid assortiment aan bijpassende kleertjes. Zo kan je telkens je pop volledig aankleden zoals je zelf wil. Dat maakt het extra leuk! (Gelukkig hebben we bij Kiki hier zeker genoeg kleertjes van, kijk eens in onze webshop.)

Hier moet je op letten

Heb je al een Corolle pop? Dan is het makkelijk als je ook kleertjes van Corolle neemt. Maar dan nog kan je niet zomaar alle kleertjes nemen. De poppen van Corolle zijn er in verschillende maten, daar moet je wel rekening mee houden! In onze webshop vermelden we wel steeds duidelijk voor welk formaat bepaalde kleertjes of accessoires geschikt zijn. Sommige kleertjes kunnen echter ook voor een ander formaat gebruikt worden. Als je hierover een vraag hebt kan je steeds bij ons terecht.

Corolle in de winter

Corolle poppenkleertjes voor in de winter. Brrr…

skipakje kleertjes Corolle
Een skipakje?! Ongelofelijk! Zo kan je pop mee op vakantie en in de sneeuw gaan spelen.
Sokken voor Corolle poppen
Te gekke sokjes, net echt! Zo kan je echt mama/papa spelen.

Zomer! Frisse kleertjes.

Zomer poppenkleertjes
Zomer kledingset voor poppen van 36 cm.
Zomerkleedje voor Corolle pop
Zomerkleedje voor poppen van 30 cm.

Corolle poppenkleertjes kan je eenvoudig online kopen. Als je weet welke maat je wil kan je eigenlijk niets verkeerd doen. Bij Kiki kan je er voor kiezen om ze af te halen in de winkel of thuis bezorgd te krijgen, als je wil betaal je pas achteraf, wanneer je pakje al geleverd is.

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Eén reactie op “Corolle poppenkleertjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*