Interessante tips voor communie- of lentefeest cadeaus.

Cadeautips voor Communie- of Lentefeest

Tags:

Bij een Communie of Lentefeest kan een mooi cadeau niet ontbreken! Wil je de kinderen behoeden voor teveel uren voor het scherm, dan hebben wij hier mooie cadeautips voor jou.

Creatieve ideeën

Tekendoos met 88 tekenspullen

Creativiteit mag altijd gestimuleerd worden. Met deze doos vol kwaliteits teken-, kleur- en schildergerief kan je aan de slag. Begin alvast de doos zelf in te kleuren, ze is ervoor gemaakt! Bij Speelgoed Kiki vind je heel wat knutselmateriaal zowel in dozen met uitgewerkte voorbeelden als losse materialen. Knutselen is leuk en ontspannend maar bevordert ook de creatieve geest wat altijd van pas komt om bvb problemen op te lossen.


Bouwpakketten

Connector starters set II

Ook bouwpakketten zijn een goed idee. Je bent bezig met allerlei zaken te zoeken of te verzamelen en daarna maak je er iets leuks of spectaculairs van. Met de TerraKids connectordozen van Haba kan je met stokken en connectors allerlei figuren maken. Eerst buiten stokken verzamelen, daarna fijn knutselen en spelen.


Knikkerbanen

Zig & Go knikkerbaan 'Big Boom Wall'

Met knikkerbanen heb je veel uitdagingen. Kan jij een baan bouwen waarbij de knikker blijft rollen tot op het einde? Met de Djeco knikkerdozen Zig & Go laat je je knikker daarbij nog allerlei activiteiten doen zoals wippen, springen, dominostenen laten omvallen, een hamer tegen een gong laten slaan, een autootje doen rijden enz. Ook bij Haba vind je toffe knikkerdozen.


Boeken

Boek '123 dingen over klimaat'

Boeken zijn ook altijd een mooi cadeau voor communie- of lentefeest. Een wetenschapsboek zoals deze bvb over het klimaat zijn boeiend voor jong en oud. Overweldig je gesprekspartner met leuke en interessante weetjes over het klimaat.


Degelijke steps

Zwarte stuntstep MX Ramp

Een step is altijd een goed idee. Op een sportieve manier bewegen in de openlucht. Speelgoed Kiki heeft zowel gewone steps met kleine of grote wielen als de echte stuntsteps. Steps met kleine wielen zijn wendbaarder en ideaal voor korte ritjes met veel bochten. De steps met grotere wielen zijn vlotter als je op meer oneffen terrein rijdt of langere afstanden doet. De stuntsteps zijn licht van gewicht, maar zeer stevig (nodig om de schokken op te vangen) en maasbal 360° wendbaar. Bij Speelgoed Kiki vind je al steps voor kinderen vanaf 1 jaar!


Helmen

Nutcase straathelm Wild Child

Een helm is onontbeerlijk en is een mooi Communie- of Lentefeestcadeau. Bij Nutcase zit je altijd goed. Deze helmen zijn zeer veilig, zitten goed en hebben een mooi design. De nieuwste helmen zijn uitgerust met MIPS, hierdoor wordt niet enkel je schedel beschermd maar worden de hersenen ook minder geschud bij een eventuele val.

En wat het allemaal nog leuker maakt: deze Nutcase helmen zijn zowel op de fiets als op de step en skaters te gebruiken.


Puzzels

Puzzel 'De wereld rond' 2000 st

Een grote puzzel laat je even wegdromen. Leuk om alleen of samen te doen, al dan niet met muziek op de achtergrond. Bij Speelgoed Kiki hebben we een ruime keuze legpuzzels vanaf 2 stukjes tot 3000! Van degelijke puzzelmerken zoals Ravensburger en Schmidt voor de grotere puzzels als Djeco en Janod voor de jongere kinderen.


Grote poppen

Pop Hannah at the ballet

Een mooie stapop van Götz is leuk om mee te spelen, maar zeker ook om te koesteren en te verzamelen. Ze blijven immers hun waarde behouden. Ook de prachtige lappenpoppen van Moulin Roty zullen je blijven bekoren.


Een echt horloge

Horloge 'tijger' van Djeco

Een echt werkend horloge is nog steeds een topper om cadeau te krijgen! Djeco heeft hiervoor speciaal horloges ontwikkeld voor jongere kinderen. Een leuk design, echt werkend en spatwaterdicht. Bovendien zijn ze bijzonder prijsgunstig.


Gezelschapsspellen

Spel 'Cliffrock villa' van Haba

Een leuk gezelschapsspel is ideaal voor vakantiedagen, winteravonden of op een feest. Bij Speelgoed Kiki vind je spellen voor alle leeftijden en voor 1 of meerdere spelers.


Goocheldozen

Mirabile Magus

Met een goocheldoos heb je uren plezier. Eerst met het oefenen, daarna met het optreden. Misschien kan je op je feest al wel enkele trucs tonen? De goocheldozen van Djeco bevatten degelijk materiaal en met de bijgeleverde code kan je de truc zien voordoen, zowel naar het publiek toe als de geheimen die erachter zitten.

Nog meer ideeën vind je op https://www.speelgoedkiki.be/cadeautjes/communie-cadeautjes

Leuk? Interessant? Geef ons een like!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*